Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Zwarte zee

Zwarte Zee is het culinaire verhaal van drie indrukwekkende steden rond de Zwarte Zee. Caroline Eden neemt je mee door de straten van Odessa, waar je kunt genieten van heerlijke Joodse gerechten zoals tzimmes. Reis door naar Istanboel, de verbinding tussen Europa en Azië, en proef de heerlijke makreel met citrus. En als laatste ontdek je de culinaire traktaties van Trabzon. Maak op unieke manier kennis met de buitengewoon rijke culinaire traditie van een prachtig gebied door kleurrijke foto’s, traditionele recepten en inspirerende reisverhalen.

Lees meer >

'Wonderschoon. Een cadeautje voor leunstoelreizigers, en voor koks die nieuwe smaken willen ervaren.'

Delicious Magazine

Caroline Eden

Caroline Eden is een reis- en culinair journalist voor The Guardian, Financial Times, The Telegraph en Metro. Daarnaast is ze correspondent voor BBC Radio 4 in Centraal-Azië. Haar eerste boek, Samarkand, verhalen en recepten uit Centraal-Azië, is bekroond door het Guardian Guild of Food Writers als beste culinaire reisboek van 2017. Eden heeft de smaak te pakken, want twee jaar later verscheen haar nieuwe reis- en receptenboek Zwarte Zee, dat bruist van de verrassende wereldgerechten.

Meer boeken van deze auteur
27,50

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books
Bindwijze
hardback
  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789024585540
  • Pagina's: 288
  • Publicatiedatum: 22-08-2019
Op voorraad

Gratis verzending

Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij:

  • Boekenwereld.com: onze eigen boekwinkel
  • Veilig winkelen, bestellen en betalen
  • Laagste prijs op de nieuwste boeken
  • Regelmatig gratis e-books

Thuiswinkel waarborg

Onze veilige betaalmethoden:
  • Ideal
  • Mastercard
  • VISA
  • Bancontact
  • AfterPay
Bekijk de inhoud van dit boek ➔

Zwarte Zee is het culinaire verhaal van drie indrukwekkende steden rond de Zwarte Zee. Caroline Eden neemt je mee door de straten van Odessa, waar je kunt genieten van heerlijke Joodse gerechten zoals tzimmes. Reis door naar Istanboel, de verbinding tussen Europa en Azië, en proef de heerlijke makreel met citrus. En als laatste ontdek je de culinaire traktaties van Trabzon. Maak op unieke manier kennis met de buitengewoon rijke culinaire traditie van een prachtig gebied door kleurrijke foto’s, traditionele recepten en inspirerende reisverhalen.

Caroline Eden

Caroline Eden is een reis- en culinair journalist voor The Guardian, Financial Times, The Telegraph en Metro. Daarnaast is ze correspondent voor BBC Radio 4 in Centraal-Azië. Haar eerste boek, Samarkand, verhalen en recepten uit Centraal-Azië, is bekroond door het Guardian Guild of Food Writers als beste culinaire reisboek van 2017. Eden heeft de smaak te pakken, want twee jaar later verscheen haar nieuwe reis- en receptenboek Zwarte Zee, dat bruist van de verrassende wereldgerechten.

Meer boeken van deze auteur

Gratis inkijkexemplaar

Tijd voor een boek