Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Onze 8 tips voor de BoekenweekHet is (bijna) Boekenweek! Als je tussen 7 en 15 maart een Nederlandstalig boek koopt t.w.v € 12,50, krijg je in de boekhandel het geschenkboekje van Annejet van der Zijl cadeau!

Wil je deze week een boek kopen, maar weet je nog niet welk boek? Wij hebben voor jou onze 8 must-read tips voor de Boekenweek op een rij gezet.

Voor meerdere maandelijkse interessante boeken tips, schrijf je in voor ons maandelijkse nieuwsbrief.

Verdraaid

Een kippenvel makend boek over de succesvolle thrillerschrijver J.T. LeBeau. Niemand weet wie hij is, en anders… staat een bloedend lot die persoon tegemoet.

€ 20,99
Bestel

Lieve Edward

De 12-jarige Edward is de enige overlevende na een vliegtuigcrash. Iemand die alle dierbare verloren heeft, gaat op zoek naar een antwoord op zijn diepste vraag: wat is van hem over?

€ 20,99
Bestel

Het bloemenmeisje

Wanneer de jaren geïsoleerde Thea haar moeder verliest door moord, wordt ze herenigd met  haar tweelingzus. Alleen dan verdwijnt zij ook… In dit spannende psychologische thriller is niets wat het lijkt.

€ 15,00
Bestel

De bekentenis

Rose Simmons is op zoek naar haar moeder, die laatste is gezien door beroemde auteur Constance Holden. Op een zoektocht naar verleden ontdekt ze een geheim dat hen drie verbindt. De vraag is nu, kan Constance haar de antwoorden geven op al haar vragen?

€ 21,99
Bestel

Gekke goden van de Olympus

De godenkrachtloze zoon van Zeus gaat naar school, maar hij laat zich daar vooral niet gek door zijn door anderen! Een hilarische en leerzame jeugdboek over naar de middelbare school gaan, maar dan verpakt met Griekse mythologie!

€ 15,99
Bestel

Ga wederom mee op avontuur met de helden van de Julius-Zebra serie, dit keer in elke hoek van het rijk. Bereidt je voor om op de vloer te liggen van het lachen in dit gigagrappige moppenboek!

€ 8,99
Bestel

Stormwaarschuwing

In dit tweede deel van de spannende Zweedse Doggerland-thriller stort Karen Eiken Hornby zich op een nieuw moordonderzoek. In al het gevaarlijke politiewerk, moet ze nu des te meer op haar keuzes vertrouwen wanneer haar eigen familieleden er mee lijken te zijn betrokken…

€ 20,99
Bestel

De laatste wens

In dit eerste boek van de wereldbekende The Witcher-serie maken we kennismaking met de hekser Gerald. Met zijn meesterlijke krachten en strijdlust beschermt hij onschuldigen tegen de kwaadaardige monsters op het land, maar waar komen ze eigenlijk vandaan?

€ 17,50
Bestel

Onze tips: