Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Onze 8 tips voor de BoekenweekHet is (bijna) Boekenweek! Als je tussen 23 en 31 maart een Nederlandstalig boek koopt t.w.v € 12,50, krijg je het geschenkboekje van Jan Siebelink cadeau!

Wil je deze week een boek kopen, maar weet je nog niet welk boek? Wij hebben voor jou onze 9 tips voor de Boekenweek op een rij gezet.

Het Rosie resultaat

Het derde deel over Don Tillman en Rosie! Het Rosie Resultaat van Graeme Simsion is weer even hilarisch en herkenbaar als Het Rosie Project en Het Rosie Effect.

€ 20,99
Bestel

De ideale man

Een komisch en herkenbaar verhaal over een jonge moeder die uit haar ingedutte relatie wil stappen. De fout van haar leven of de beste beslissing ever?

€ 17,50
Bestel

In je dromen ga jij

Een indrukwekkende familieroman over drie generaties Marokkaanse vrouwen in Nederland en het familiegeheim dat hen verbindt.

€ 19,99
Bestel

Wolkenjager

Een modern heldenverhaal over een uitzonderlijke vrouw met een missie. Een wervelende roman, vol bijzondere en aparte personages. Geestig, spannend, fantasierijk en met een briljante ontknoping.

€ 19,99
Bestel

Het eindeloze strand

Een heerlijke feelgoodroman vol humor. Als je van Jill Mansell en Jojo Moyes houdt is dit een echte aanrader!

€ 17,50
Bestel

Dertien

In deze sensationele thriller beslissen dertien juryleden over het lot van een veroordeelde Hollywoodster. Wat als de echte moordenaar helemaal niet terechtstaat? En wat als de moordenaar een van de juryleden is?

€ 17,50
Bestel

Marionet

Rechercheur Emily Baxter krijgt te maken met een nieuwe zaak die haar akelig bekend voorkomt: een lichaam dat in dezelfde onmogelijke houding is opgehangen aan draden als bij de Ragdoll-moorden.

€ 12,50
Bestel

Middagzwemmers

Een komisch drama over een lesbisch stel met een kinderwens dat op zoek gaat naar een donor.

€ 19,99
Bestel

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!