Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

De Brug der Getijden-serie: nu compleet!Na bijna vier jaar afwezigheid zijn daar dan eindelijk de laatste twee boeken van David Hairs magnifieke De Brug der Getijden.  Een van de meest gevraagde fantasyreeksen van het afgelopen decennium, en hét schoolvoorbeeld van epische fantasy. Niet  voor niets wordt Hair met de groten der aarde vergeleken.

Uitgever Maarten over dit nieuws:
Ik ben ontzettend blij dat we deze serie eindelijk kunnen voortzetten zoals we het altijd al bedacht hadden. Velen van jullie wachten al heel lang op deze delen, en we hebben zodoende jullie geduld behoorlijk op de proef gesteld. En het heeft ook flink wat voeten in de aarde gehad om alle losse eindjes aan elkaar te knopen. Maar de boeken komen, het verhaal gaat verder! En we stoppen niet hier.

David Hair schreef speciaal voor zijn Nederlandstalige lezers een brief: lees hier.

David Hair

Het eerste deel in De Brug der Getijden-serie: Water en Vuur.

€ 20,99
Bestel

David Hair

Het tweede deel in De Brug der Getijden-serie: Staal en Stormweer.

€ 20,99
Bestel

David Hair

€ 20,99
Bestel

David Hair

€ 20,99
Bestel

David Hair

De Goddeloze Oorlog is het vijfde deel in David Hairs populaire fantasy-reeks. Waarmee hij zich in korte tijd op het lijstje van de grootmeesters wist te plaatsen.

€ 20,99
Bestel

David Hair

De Bloedrode Rivier is het zesde deel in David Hairs fantasy-reeks De Brug der Getijden waarmee hij zich in korte tijd op het lijstje van de grootmeesters van de epische, klassieke fantasy wist te plaatsen.

€ 20,99
Bestel

David Hair

In dit eerste einddeel (van de twee) staat alles op het spel. De laatste maanden van de maanvloed zijn aangebroken en dat betekent dat de Rondiaanse keizer Constant alles op alles zal zetten om zijn buurland te vernietigen.

€ 29,99
Bestel

David Hair

In dit tweede, en laatste, einddeel staat alles op het spel. De laatste maanden van de maanvloed zijn aangebroken en dat betekent dat de Rondiaanse keizer Constant alles op alles zal zetten om zijn buurland te vernietigen.

€ 29,99
Bestel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.