Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

De Nationale Voorleesdagen 2019Op 23 januari 2019 starten De Nationale Voorleesdagen. Tot 2 februari is er in de bibliotheek, boekhandel en op scholen extra aandacht voor voorlezen! Nog op zoek naar een fijn boek om zelf uit voor te gaan lezen? Luitingh-Sijthoff tipt graag een paar mooie voorlees- en prentenboeken. Boeken die natuurlijk heerlijk zijn om uit voorgelezen te worden als kind, maar die stiekem voor volwassenen ook erg leuk zijn!

Nieuwe vrienden

Marte Jongbloed en Natascha Stenvert

Dit eerste voorleesboek over Vinnie & Flos van Pluim-winnares Marte Jongbloed en Natascha Stenvert bevat herkenbare verhalen voor kleuters. Onder het motto ‘Samen durven ze alles’ geven Vinnie en zijn ondeugende vriendje Flos jonge kinderen net dat beetje zelfvertrouwen om nieuwe dingen uit te proberen.

€ 15,99
Bestel

Oma Vogeltje

Benji Davies

De jongen Boy uit De kleine walvis van Benji Davies (Prentenboek van het Jaar 2017) beleeft nieuwe avonturen in Oma Vogeltje. Een hartverwarmend prentenboek met voor peuters herkenbare thema’s.

€ 14,99
Bestel

Robot zoekt een vriend

Harmen van Straaten

Na het interactieve boek Martijn Frankenstijn gaat op spokenjacht is er nu Robot zoekt een vriend van auteur-illustrator Harmen van Straaten. Een heerlijk lees- en zoekboek over vriendschap!

€ 15,00
Bestel

Pretpark de poepfabriek

Marja Baseler en Annemarie van den Brink

In Pretpark de Poepfabriek neem je een kijkje in je eigen buik en darmen. Waar blijft je eten als je een hap neemt? Wat is poep? Hoe poep je eigenlijk? En waar komt buikpijn vandaan?  In dit boek lees je alles over de slimme fabriek in je buik: van hap tot plons!

€ 16,99
Bestel

Stinkende windjes

Afran Groenewoud en Tjarko van der Pol

Stinkende windjes van Afran Groenewoud en Tjarko van der Pol is een komisch prentenboek met een belangrijke boodschap: de wereld wordt er leuker op als je rekening met elkaar houdt!

€ 14,99
Bestel

Een jaar lang toveren met Kolletje & Dirk

Pieter Feller

Een jaar lang toveren met Kolletje & Dirk van Pieter Feller en Natascha Stenvert bevat de verhalen van vier seizoenenboeken vol kleuteravonturen. Een heerlijke, dikke bundel om een jaar lang uit voor te lezen!

€ 15,00
Bestel

Onze tips voor de Spannende Boeken Weken