Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

De tip van… Jessica!Jenny Colgan is natuurlijk niet weg te denken uit de wereld van feelgood. Toen mij gevraagd werd om één van haar boeken aan te bevelen… ik kon gewoon niet kiezen! Totdat ik mij Het Cupake Café bedacht. Eindelijk weer een nieuwe Jenny Colgan. Hier heb ik zo naar uitgekeken! Ik vind dit boek echt heerlijk! De recepten die er in staan en de gezellig sfeer van het boek zorgen er voor dat ik zelf wil gaan bakken! Ik ga de recepten echt een keer uitproberen en misschien zelfs wel delen met mijn collega’s. Wist je dat er in ons Zin in Feelgood-magazine ook een recept uit Het Cupcake Café te vinden is? De ik-zal-krijgen-wat-ik-wil-citroencake is om je vingers bij af te likken!

Over Het Cupcake Café:

Issy Randall kan bakken. Nee, meer dan dat – Issy kan verbluffend luchtige, hemelse taarten maken waar het water je van in de mond loopt. Haar talent heeft ze van haar grootvader, in wiens bakkerij ze is opgegroeid. Wanneer ze haar (oersaaie) baan kwijtraakt, besluit ze dat het tijd is voor de Grote Stap. Gewapend met recepten van haar grootvader, de hulp van haar beste vrienden en van de lokale bankmanager die zijn nek voor haar uitsteekt, opent ze Het Cupcake Café. Maar Issy heeft absoluut geen idee waar ze aan begonnen is. Al haar moed – en veel cake – is ervoor nodig om een ramp te voorkomen…

Deze feelgood is zowel als paperback en als e-book verkrijgbaar.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.