Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Half Baked Harvest



Laagdrempelig, landelijk en lekker, dat is Half Baked Harvest – Simpel, gemakkelijk & smaakvol van Tieghan Gerard, bekend van de wereldberoemde foodblog Half Baked Harvest.

In dit kookboek legt Tieghan Gerard je toegankelijk uit hoe je hartverwarmende gerechten maakt voor de beste verwenmomentjes. Eten waar je naar verlangt, graag de keuken voor induikt en eenmaal aan tafel of op de bank geniet van elke hap. Op het menu staat aardappelshakshuka, Griekse zalmfilet met gezouten feta, pittige pasta met wodkasaus en chocolademousse die in tien minuutjes klaar is. Met een mix van adembenemende fotografie en verrassende maar eenvoudige recepten is dit een kookboek vol ziel én zaligheid.

Tieghan Gerard is een foodstylist, fotograaf, kookboekenauteur en oprichter van de succesvolle blog Half Baked Harvest. Ze is een échte culinaire allrounder en bedenkt de lekkerste recepten vanuit haar boerderij in Colorado. 

Bestel hier nu het Half Baked Harvest kookboek.

Neem een kijkje in Half Baked Harvest

Een kijkje in de keuken van de LS-collega’s

Koken met Half Baked Harvest is simpel, gemakkelijk en smaakvol. Om dit te testen hebben wij een aantal van de recepten uit het boek gemaakt, hieronder zie je het eindresultaat en lees je een stukje over hun ervaring.

De sesam-sinaasappelkip voor Kai gemaakt door Daphne

‘Dit recept is echt 5 sterren waard. Het smaakt heerlijk en is te maken in een handomdraai.’

Kokosbananenmuffins gemaakt door Amber

‘Dit recept is niet alleen snel, maar ook foolproof. Het eindresultaat is een heerlijk tussendoortje dat makkelijk is om mee te nemen én om uit te delen.’

Geroosterde tomatensoep en tosti met brie gemaakt door Yara

‘Half Baked Harvest is goed beschreven en de ingrediënten zijn goed verkrijgbaar. De soep was ook echt heel erg makkelijk om te maken en je houd er een lekkere maaltijd aan over! Ik raad het zeker aan.

Pittige shakshuka met krieltjes gemaakt door Laura

Wat is het een genot om uit Half Baked Harvest te koken! Het gerecht stond binnen een halfuur al op tafel en was nog sneller helemaal opgepeuzeld. En het allerbeste: omdat alles in één pan gaat, ben je ook gauw klaar met de afwas.’

Kokoscurry met gehaktballetjes gemaakt door Ilona

Wie had dat nou gedacht? Gehaktballetjes uit de oven! Life is simple (en lekker!)’

Super-simpele kaneel-appeltaartjes gemaakt door Romany

Half Baked Harvest is een heerlijk kookboek met goed te volgen recepten. De super-simpele kaneel-appeltaartjes waren helemaal fantastisch en zal ik zeker vaker maken!’

Pastaschelpen met spinazie en drie kazen gemaakt door Jasmin

‘Te veel kaas bestaat niet! Deze pastaschelpen waren heerlijk en vooral erg satisfying! Dit komt zeker nog eens op het menu.’

Hazelnootbrownies gemaakt door Kim

‘Het beslag van deze brownies is om je vingers bij af te likken!’

Taco’s met kip-tinga gemaakt door Jessica

‘Niet het meest fotogenieke gerecht, maar wat een heerlijke taco! Enorm simpel te maken en een echte crowd-pleaser.’

Franse uiensoep gemaakt door Maud

‘Tijdens de koudere maanden zeg ik geen nee tegen een bak soep. De Franse uiensoep was heerlijk en veel makkelijker dan verwacht!’

Pizza met salami en tuinkruiden gemaakt door Saskia

‘Een super eenvoudig deeg, echt in een mum van tijd klaar. We hebben hier zitten smullen!’

Kaneelkoekjes (snickerdoodles) gemaakt door Babette

‘Ik had nog nooit snickerdoodles gemaakt, maar deze koekjes ga ik zeker nog een keer bakken! Super makkelijk en ze geven je meteen een kerst gevoel. De kaneel en de suiker zijn een geweldige combinatie!’

De sesam-sinaasappelkip voor Kai gemaakt door Febe
Pecan pie met chocolade & kokos gemaakt door Armando

Onze tips: