Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Cadeautips voor de feestdagen: de mooiste boeken om te gevenOnze beste cadeautips voor de feestdagen

Geven is nóg leuker dan krijgen, maar met de feestdagen het perfecte cadeautje voor iedereen bedenken kan nog wel eens lastig zijn. Bij Luitingh-Sijthoff helpen we je daarom graag op weg met onze boekentips. Leg jij deze Sinterklaas en kerst ook een mooi boek in de schoen of onder de boom?

Kijk bijvoorbeeld eens naar Mus en kapitein Kwaadbaard en De 5 Slangen voor je stoere neefje of nichtje, of naar de nieuwe Jack Reacher voor je vader. En heb je Het wilde dierenorkest al gezien? Het is een uniek prentenboek voor kinderen en hun (groot)ouders. Lees snel verder om al onze cadeautips te ontdekken!

Een leven op onze planeet

David Attenborough

Een krachtige getuigenis over de impact van de mens op de natuur, en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties. Kijk door de ogen van de man die de natuur een stem gaf.

€ 20,00
Bestel Meer info

Het wilde dierenorkest

Dan Brown

Het wilde dierenorkest is een nieuw magisch prentenboek van bestsellerauteur Dan Brown. Bij dit boek hoort een gratis app met muziek gecomponeerd door de auteur zelf, raadsels en vrolijke illustraties. Het resultaat is een unieke lees-, kijk- en luisterervaring voor kinderen en hun (groot)ouders!

€ 17,99
Bestel Meer info

De schilder van Barcelona

Ildefonso Falcones

Deze weergaloze, epische roman over de geliefde stad Barcelona, van de auteur van De kathedraal van de zee, is beschikbaar als hardcover én als paperback.

€ 27,50
Bestel Meer info

Winter in de kleine bakkerij

Jenny Colgan

Het is winter in de kleine bakkerij aan het strand en Polly is ervan overtuigd dat dit de beste kerst ooit gaat worden. Zal dat zo zijn? Winter in de kleine bakkerij van Jenny Colgan is het slot van De kleine bakkerij-serie.

€ 18,99
Bestel Meer info

Fiftyfifty

Steve Cavanagh

De zussen Alexandra en Sofia Avellino hebben net, afzonderlijk van elkaar, het verminkte lichaam van hun vader gevonden. Doodsbang bellen ze allebei de politie. Beide wijzen naar elkaar. Wie geloof jij?

€ 20,99
Bestel Meer info

De laatste wens

Andrzej Sapkowski

De Laatste Wens is het eerste boek van Andrzej Sapkowski over de avonturen van hekser Geralt. Een collectie korte verhalen vol magie en monsters.

€ 17,50
Bestel Meer info

Man man man, het boek

Domien Verschuuren, Bas Louissen & Chris Bergström

In Man man man, het boek vertellen Domien Verschuuren, Bas Louissen en Chris Bergström – bekend van de podcast Man man man – je over alles waar mannen zich mee bezig houden.

‘Dit is een fenomeen.’ Eva Jinek

€ 20,00
Bestel Meer info

Goede buren

Mattias Edvardsson

In Goede buren verhuizen Micke en Bianca Andersson naar een idyllische woonwijk die perfect lijkt voor hun gezin. Maar als ze hun nieuwe buren leren kennen, sluipt het ongemak naar binnen. Een dramatische aanrijding is het begin van een aardverschuiving in de wijk. Was het echt een ongeluk?

€ 20,99
Bestel Meer info

Mus en kapitein Kwaadbaard en De 5 slangen

Kevin Hassing

Volg de avonturen van Mus in het spannende jeugddebuut van multitalent Kevin Hassing! Dit is het eerste deel van een nieuwe serie voor jongens en meisjes.

€ 16,99
Bestel Meer info

Een voor een

Ruth Ware

Een voor een van Ruth Ware is een ouderwets spannend mysterie in een moderne setting. Ruth Ware schreef eerder het succesvolle In een donker, donker bos!

€ 20,99
Bestel Meer info

Twaalf dagen voor kerst

Jenny Bayliss

Twaalf dates om de liefde van je leven te vinden. Dat zou genoeg moet zijn, toch? Haar beste vriendin Laura schrijft Kate in voor een datingbureau. Daar beloven ze eenzame singles te helpen om liefde te vinden voor de kerstvakantie begint.

€ 19,99
Bestel Meer info

Spookpokken - De jacht op Morrigan Crow

Jessica Townsend

In dit derde deel van de bestsellerserie Nevermoor staat Morrigan Crow voor twee uitdagingen: het beheersen van haar Wondersmid-krachten en het vinden van een geneesmiddel tegen de Spookpokken.⁠

€ 18,99
Bestel Meer info

De wachtpost

Lee Child en Andrew Child

In dit nieuwe deel in Lee Childs veelgeprezen thrillerserie schiet Jack Reacher een groep muzikanten te hulp die zijn afgezet door een gewetenloze cafébaas. Hij hoopt weer op het beste en houdt rekening met het ergste.

€ 21,99
Bestel Meer info

Een nieuw begin

Tony Crabbe

We hadden het al te druk en dat is nu, in tijden van corona, voor velen niet minder geworden. Daarom schreef Tony Crabbe Een nieuw begin, een kompas voor een andere manier van werken en leven tijdens en na corona.

€ 14,99
Bestel Meer info

Tijd voor jezelf

Kathryn Nicolai

In Tijd voor jezelf schept Kathryn Nicolai, de bedenker van de succesvolle podcast Nothing Much Happens, met behulp van korte verhalen een wereld waarin de lezer zich kan terugtrekken, op zoek naar rust, focus of hernieuwde energie.

€ 20,99
Bestel Meer info

De verwisseling

Maggie Brookes

Een prachtige roman over moed, hoop en liefde in onmenselijke tijden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat je meeneemt naar een onbekende kant van de Tweede Wereldoorlog.

€ 21,99
Bestel Meer info

Vrij uitzicht

Anya Niewierra

De nieuwe editie van Vrij uitzicht, het thrillerdebuut van Anya Niewierra, auteur van het prijswinnende Het bloemenmeisje.

€ 17,50
Bestel Meer info

Een dodelijke opleiding

Naomi Novik

Een nieuw avontuur van de auteur van Ontworteld en Zilvergaren. Over een school voor leerlingen met magische krachten, die dodelijker blijkt dat welke student ook.

€ 24,99
Bestel Meer info

De ijzige verloofde

Christelle Dabos

Ophelia, een eigenzinnig buitenbeentje en onbegrepen genie, heeft unieke gaven: ze kan door spiegels reizen en ze kan met haar handen de geschiedenis van voorwerpen lezen. Treed binnen in een fabelachtig universum van zwevende arken en familieclans vol intriganten…

€ 24,99
Bestel Meer info

Pizazz

Sophy Henn

Pizazz is het eerste deel van de SUPERgrappige graphic novel-serie van auteur-illustrator Sophy Henn. Duik in de avonturen van een meisje dat haar leven als superheld eigenlijk helemaal niet zo super vindt. Vol zwart-wit illustraties en beeldstrips.

€ 10,00
Bestel Meer info

Vaderdagtips: