Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Kerst cadeautips: de mooiste boeken om te gevenOnze beste kerst cadeautips

Geven is nóg leuker dan krijgen, maar met kerstmis het perfecte cadeautje voor iedereen bedenken kan nog wel eens lastig zijn. Bij Luitingh-Sijthoff helpen we je daarom graag op weg met onze boekentips. Leg jij deze kerst ook een mooi boek onder de kerstboom?

Kijk bijvoorbeeld eens naar Wondersmit – De roeping van Morrigan Crow voor je stoere nichtje, of naar de nieuwe Lee Child voor je vader. En heb je Haken @home met Bobbi Eden – Winter al gezien? Wie weet is dat wel iets voor je oma of buurvrouw… Lees snel verder om al onze kerst cadeautips te ontdekken!

Blauwe maan

Lee Child

In dit nieuwe deel in Lee Childs veelgeprezen thrillerserie schiet Jack Reacher een bejaard echtpaar te hulp… En staat hij oog in oog met zijn gevaarlijkste tegenstanders tot nu toe.

‘Reacher heeft het deductievermogen van Sherlock Holmes en de ladiesdynamiek van James Bond.’ Nu.nl

€ 20,99
Bestel Meer info

Echo

Thomas Olde Heuvelt

Echo van Thomas Olde Heuvelt, auteur van het wereldwijd succesvolle HEX, is een huiveringwekkende thriller over obsessie, bezetenheid en de onverwoestbare kracht van de natuur.

Nu met € 5,- feestdagenkorting (t/m 15 januari)!

€ 16,99
Bestel Meer info

De jongen in de sneeuw

Samuel Bjørk

In De jongen in de sneeuw van scandi-sensatie Samuel Bjørk, het ijzingwekkende vervolg op Ik reis alleen en De doodsvogel, keert het beroemde rechercheteam Holger Munch en Mia Krüger terug!

€ 12,50
Bestel Meer info

Door het water, door het vuur

Christian Unge

Door het water, door het vuur van Christian Unge is de start van een verslavende Scandinavische thrillerserie. Een vrouwelijke arts met een drugsverslaving, een enorme explosie in een appartementencomplex, corrupte agenten, een maffiabaas, en één man die wel eens de sleutel kan zijn tot dit alles.

Nu voor een extra voordelige introductieprijs!

€ 17,50
Bestel Meer info

De P.S. I love you club

Cecelia Ahern

De P.S. I Love You Club is het vervolg op de wereldwijde bestseller P.S. I Love You van Cecelia Ahern, een verhaal dat de harten van lezers wereldwijd veroverde. Zeven jaar na het verdriet van toen beseft Holly dat, wanneer je van iemand houdt, er altijd nog iets te zeggen valt…

€ 19,99
Bestel Meer info

Een heel gewoon gezin

Mattias Edvardsson

Een heel gewoon gezin van Mattias Edvardsson is een originele, psychologische roman over een gezin dat uit elkaar valt. Hoe ver zou jij gaan als je dochter beschuldigd wordt van moord?

€ 20,99
Bestel Meer info

Wintereiland

Jenny Colgan

Ga mee naar het Schotse eiland Mure en laat je verwarmen door de nieuwe roman Wintereiland van Jenny Colgan, het slot van de succesvolle Café Zon & Zee-serie.

€ 17,50
Bestel Meer info

Najat

Najat Kaanache

Echt Marokkaans koken leer je met dit prachtige kookboek van chefkok Najat Kaanache.

‘Een aanrader voor iedereen die naast de thuiskeuken van Marokko ook de restaurantcultuur wil leren kennen.’ Jury van Het Gouden Kookboek 2019.

€ 34,99
Bestel Meer info

Breda

Guillaume de Beer, Freek van Noortwijk & Johanneke van Iwaarden

BREDA is het uitgesproken, eigenzinnige, bourgondische kookboek van chefs Guillaume de Beer, Freek van Noortwijk en wijnkenner Johanneke van Iwaarden. Geschreven door Roland Giphart.

€ 29,99
Bestel Meer info

Catch & Kill

Ronan Farrow

Het onthutsende, explosieve boek van Ronan Farrow over de val van Hollywoods beroemdste producent Harvey Weinstein en het begin van #metoo.

‘Je moet dit boek niet lezen vlak voor het slapengaan, want dan trek je de hele nacht door. Het is écht een pageturner.’ DWDD

€ 21,99
Bestel

Gedonder met de Grieken

Gary Northfield

Gedonder met de Grieken van Gary Northfield is het vierde deel over de grappige zebragladiator Julius Zebra. Na de Romeinen, Britten en farao’s zijn nu de Oude Grieken aan de beurt!

€ 15,99
Bestel Meer info

Wondersmid

Jessica Townsend

Wondersmit – De Roeping van Morrigan Crow is het superspannende vervolg op Nevermoor – Morrigan Crow en het Wondergenootschap! Morrigan is Wondersmit en toegelaten tot het Wondergenootschap. Maar dan wordt de magische stad Nevermoor opgeschrikt door een reeks mysterieuze verdwijningen…

€ 17,99
Bestel Meer info

Ellende met de Egyptenaren

Gary Northfield

De gigagrappige Julius Zebra is terug! Na Rollebollen met de Romeinen en Bonje met de Britten is er nu Ellende met de Egyptenaren van Gary Northfield.

€ 15,99
Bestel Meer info

Alles lijkt zoals het was. De nieuwe standaards

Frits Spits

Prachtige, intieme, autobiografische verhalen van radiomaker en televisiepresentator Frits Spits, die een ode brengen aan het leven en de liefde. Alles lijkt zoals het was is een ontroerende, nostalgische en liefdevolle ode aan muziek, het leven en de liefde.

€ 24,99
Bestel Meer info

Haken@Home met Bobbi Eden - Winter

Bobbi Eden

Warme oren met Bobbi Eden! Deze winterse Haken@home staat boordevol mutsen, beanies, sjaals en heerlijk warme vesten. Het boek bevat meer dan 25 haakpatronen. Haken met Bobbi Eden kan iedereen!

€ 18,99
Bestel Meer info

Onze tips voor de kookboekenweek