Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Kerst cadeautips: de mooiste boeken om te gevenOnze beste kerst cadeautips

Geven is nóg leuker dan krijgen, maar met kerstmis het perfecte cadeautje voor iedereen bedenken kan nog wel eens lastig zijn. Bij Luitingh-Sijthoff helpen we je daarom graag op weg met onze boekentips. Leg jij deze kerst ook een mooi boek onder de kerstboom?

Kijk bijvoorbeeld eens naar Feo en de wolven voor je stoere nichtje, of naar de nieuwe Lee Child voor je vader. En heb je Haken @home met Bobbi Eden al gezien? Wie weet is dat wel iets voor je oma of buurvrouw… Lees snel verder om al onze kerst cadeautips te ontdekken!

De jongen in de sneeuw

Samuel Bjørk

De jongen in de sneeuw, de nieuwe Samuel Bjørk, is het ijzingwekkende vervolg op Ik reis alleen en De doodsvogel met het beroemde rechercheteam Holger Munch en Mia Krüger!

€ 20,99
Bestel

Een dag in december

Josie Silver

Dé feelgoodroman van dit najaar! Een onvergetelijk liefdesverhaal voor iedereen die de boeken van Jojo Moyes en Nicholas Sparks verslonden heeft.

‘Ideaal voor onder een dekentje, deze Love Actually in boekvorm.’ LINDA.

€ 17,50
Bestel

Oorsprong

Dan Brown

Het nieuwste boek van bestsellerauteur Dan Brown is nu extra aantrekkelijk geprijsd!

‘Aanstekelijk en charmant: Oorsprong is een klassieke Dan Brown.’ de Volkskrant

€ 15,00
Bestel

Verleden tijd

Lee Child

‘Eigenlijk doet Lee Child weer alles goed in Verleden tijd. Hij weet zijn protagonist wederom in een heerlijk verhaal neer te zetten die de lezers zal bekoren. Enig nadeel: het boek is zo snel uit!’ ThrillZone.nl

€ 20,99
Bestel

Vuur en Bloed 1 De opkomst van het huis Targaryen van Westeros

George R.R. Martin

Eindelijk een nieuwe George R.R. Martin! Vuur en Bloed is het eerste deel van een tweedelige geschiedenis over het huis Targaryen van Westeros.

€ 29,99
Bestel

Haken @home met Bobbi Eden

Bobbi Eden

Bobbi Edens sfeervolle lifestyleboek Haken @home met Bobbi Eden staat vol originele haakpatronen. De perfecte cadeautip voor stijlvolle creabea’s.

€ 17,50
Bestel

O, dennenboom

Pieter Feller & Natascha Stenvert

Vier kerst met Kolletje en Dirk in Kolletje & Dirk – O, dennenboom. Een feestelijk bundel met nieuwe kerstverhalen om heel december uit voor te lezen – elk jaar weer!

€ 5,99
Bestel

Surimam cooking 2

Moreen, Aretha en Martha Waal

In SuriMAM Cooking 2 delen de zussen Moreen, Aretha en Martha Waal heerlijke verse en gezonde Surinaamse gerechten, met een overvloed aan kruiden en groenten.

€ 24,99
Bestel

Dichtgedachten over geluk

Martin Gijzemijter

Een bundel vol hartverwarmende geluksgedachten, perfect voor iedereen die een mooi, gevoelig cadeau zoekt.

€ 9,99
Bestel

Happy time offline

Vincent Wijers

Het boek Happy Time Offline van Vincent Wijers staat vol originele ideeën en activiteiten – zonder het gebruik van een scherm – voor mannen, vrouwen én kinderen.

€ 15,00
Bestel

Middagzwemmers

Jocelyn Vreugdenhil

‘Middagzwemmers in drie woorden? Rauw, eerlijk en hilarisch. In twee? Schrijnend en slim. In één? Prachtig.’ Edine Russel, hoofdredacteur ELLE

€ 17,50
Bestel

Oma Vogeltje

Benji Davies

Boy uit De kleine walvis van Benji Davies (Prentenboek van het Jaar 2017) beleeft nieuwe avonturen in Oma Vogeltje. Een prachtig prentenboek met een hartverwarmend verhaal!

€ 14,99
Bestel

Ellende met de Egyptenaren

Gary Northfield

De gigagrappige Julius Zebra is terug! Na Rollebollen met de Romeinen en Bonje met de Britten is er nu Ellende met de Egyptenaren van Gary Northfield.

€ 14,99
Bestel

Feo en de wolven

Katherine Rundell

Feo en de wolven is een sprookjesachtig en sfeervol jeugdboek van Katherine Rundell. Dit winterse verhaal is een ideaal kerstcadeautje!

€ 17,99
Bestel

Meester legende

Stephanie Garber

Meester Legende is het betoverende en meeslepende vervolg op de New York Times-bestseller Caraval van Stephanie Garber.

€ 20,99
Bestel

Ongemak

Yael Adler

‘Adler schrijft met veel humor en enthousiasme en dat maakt Ongemak tot een geslaagd boek voor een groot publiek.’ Margriet

€ 19,99
Bestel

Het spel van licht en donker

Matthias Rozemond

Het spel van licht en donker is een historische roman over het leven van de jonge Rembrandt. Ideaal voor liefhebbers van kunst en spannende, historische romans.

€ 19,99
Bestel

Licht

Jolanda Linschooten

Een lichtpuntje in donkere dagen: dat is dit bijzondere fotoverhalenboek van avonturier Jolanda Linschooten zeker. Een prachtig cadeau vol adembenemende foto’s.

€ 29,99
Bestel

Onze tips voor de Kinderboekenweek