Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Cadeautips voor de feestdagen: de mooiste boeken om te gevenOnze beste cadeautips voor de feestdagen

Geven is nóg leuker dan krijgen, maar met de feestdagen het perfecte cadeautje voor iedereen bedenken kan nog wel eens lastig zijn. Bij Luitingh-Sijthoff helpen we je daarom graag op weg met onze boekentips. Leg jij deze Sinterklaas en kerst ook een mooi boek in de schoen of onder de boom?

Kijk bijvoorbeeld eens naar Mus en kapitein Kwaadbaard en de Koers naar de Kraken voor je stoere neefje of nichtje, of naar de nieuwe Samuel Bjørk voor je vader. Heb jij een creatieveling in de familie? Wellicht is Haken à la Bloemen van Karin Bloemen een leuk cadeau! En zoek je nog inspiratie voor gerechten tijdens de feestdagen? Half Baked Harvest staat vol comfortfood. Lees snel verder om al onze cadeautips te ontdekken!

Meer info

Haken à la Bloemen van Karin Bloemen

Haak nu zelf de fantastische, veelkleurige en favoriete kledingstukken van Karin Bloemen.

Meer info

Mijn West Side Story van Frits Spits

Een musical op papier, over liefde, leven en het accepteren van de dood; van muzikaal meesterverteller Frits Spits.

Meer info

Sneeuwwit van Samuel Bjørk

Holger Munch en Mia Krüger, de inspecteurs uit Samuel Bjørks wereldberoemde thrillerreeks, zijn terug. En deze keer gaan we terug in de tijd.

Meer info

De Camino van Anya Niewierra

Een jaar na de zelfmoord van haar man besluit Lotte zijn route over de Camino te herlopen. Maar dan ontrafelt ze een duister geheim.

Meer info

Het eilandhotel van Jenny Colgan

Maretakken, glühwein en vrede op aarde – wie wil dat nou niet? Maar voor het zover is moeten er nog wat obstakels worden overwonnen… Krijgt Flora alles voor elkaar voor de Grote Opening?

Meer info

Earthshot van Colin Butfield en Jonnie Hughes

We hebben tien jaar om de aarde te redden. In dit officiële boek bij Prins Williams Earthshot Prize leggen Colin Butfield en Jonnie Hughes uit hoe we een steentje kunnen bijdragen.

Meer info

Het donker van Emma Haughton

De klok tikt, en niemand kan ontsnappen… In de meest onherbergzame omgeving – afgezonderd van de rest van de wereld – loopt een moordenaar rond.

Meer info

Koers naar de Kraken van Kevin Hassing

Mus en haar vrienden maken jacht op het zeemonster. Maar hun zoektocht is niet zonder problemen en de enige die de Kraken ooit heeft gezien, weigert te praten en hen te helpen. Tot overmaat van ramp komt Mus achter een groot geheim…

Meer info

Liever dood dan levend van Lee en Andrew Child

Jack Reacher keert terug in de gloednieuwe zesentwintigste thriller van bestsellerauteurs en broers Lee en Andrew Child.

Meer info

O, kom er eens kijken & O, dennenboom – omkeerboek van Pieter Feller en Natascha Stenvert

Met dit Kolletje & Dirk-omkeerboek vol sint- en kerstverhalen kom je de maand december wel door!

Meer info

Ketting van goud van Cassandra Clare

Voor alle fans van het eerste uur én nieuwe lezers van Cassandra Clare: eerste deel over een nieuwe generatie Schaduwjagers.

Meer info

Het Oog van de Wereld van Robert Jordan

Het eerste deel van Robert Jordans Het Rad des Tijds. Vanaf najaar 2021 te zien op Prime Video als The Wheel of Time, met Rosamund Pike en de Nederlander Josha Stradowski in de hoofdrollen.

Meer info

Mist van Eric Corton

Eric Corton’s spannende debuutroman stelt de vraag: Wat als je de belangrijkste gebeurtenis uit je leven bent vergeten?

Meer info

Hoe word ik een gladiator? van Gary Northfield

Hoe word ik een gladiator? staat boordevol grappige weetjes, spelletjes, opdrachten en zwart-wit illustraties over de oude Romeinen. In dit boek leer je van Julius Zebra en zijn maffe vrienden hoe je een gladiator wordt en nog veel meer. 

Meer info

Nadiya bakt van Nadiya Hussain

Brits tv-icoon Nadiya Hussain leert je alles over haar ware liefde: bakken. Bereid je voor op de allerlekkerste recepten – en de oven doet de rest.

Meer info

Half Baked Harvest van Tieghan Gerard

Laagdrempelig, landelijk en lekker, dat is Half Baked Harvest – Simpel, gemakkelijk & smaakvol van Tieghan Gerard, bekend van de wereldberoemde foodblog Half Baked Harvest. 

Meer info

Silverview van John le Carré

In deze laatste, briljante thriller van de grootmeester van het genre stelt John Le Carré de vraag wat je je land nog verschuldigd bent als het geheel van je is vervreemd.

Meer info

Bobbi style van Bobbi Eden

Refashion en recycle je stijl met Bobbi Eden in Bobbi Style – Vintage en nieuwe kleding naaien. Fantastisch veel patronen en technieken voor een nieuwe vintagelook!

Meer info

Het geheugen van Babel van Christelle Dabos

In deel 3 van de Franse YA-hit De spiegelpassante ontdekt Ophelia een geheim dat de toekomst in groot gevaar kan brengen…

Onze tips: