Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Hoera! LS Kind, Jeugd, & YA bestaat 5 jaar!Vijf jaar geleden begonnen acquirerend redacteur Hannerlie Modderman en senior uitgever Thille Dop met een nieuw kinder-, jeugd- en YA-boekenfonds bij Luitingh-Sijthoff. Samen met een super getalenteerd team van hardwerkende auteurs, illustratoren en andere medewerkers van de uitgeverij, produceerden zij door de jaren heen de leukste en tofste kinderboeken. Kinderboeken die nu niet meer weg te denken zijn uit de harten van allerlei boekenlezers!

Natuurlijk hoort hier een traktatie bij om het te vieren. Het vijfjarig bestaan van het kinder-, jeugd- en YA-boekenfonds vieren we dan ook met een speciale acties!

Vijf jaar geleden begonnen Hannerlie en ik bij Luitingh-Sijthoff een nieuw kinder-, jeugd-, en YA-boekenfonds. Onze missie is boeken uit te geven die kinderen willen lezen en die (groot)ouders graag kopen en voorlezen. Dankzij onze auteurs, illustratoren, alle andere medewerkers en door jullie als boekverkopers zijn we in onze missie geslaagd. Na vijf jaar staat er een divers, verrassend en breed fonds waarmee we vol vertrouwen de toekomst tegemoetzien.‘ Thille Dop, uitgever

En… wie jarig is trakteert! Wil jij kans maken op een LS feestpakket, met de leukste boeken en vele extra’s? Doe dan snel mee met de winactie en DOE MEE!

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste kinderboekennieuws? Schrijf je dan nu in voor onze kinderboekennieuwsbrief.

In Waarom je kinderboeken moet lezen, zelfs al ben je oud en wijs vertelt de bekende kinderschrijver Katherine Rundell waarom kinderboeken zo belangrijk zijn in de vorm van een prikkelde essay. Met een voorwoord van Kinderboekenambassadeur Manon Sikkel.

€ 7,50
Bestel

Hoe ik nu leef van Meg Rosoff, winnaar van de Astrid Lindgren Memorial Award, is weer leverbaar! Het ultieme YA-debuut van de Amerikaanse-Britse auteur overrompelde vijftien jaar geleden lezers, boekverkopers en pers wereldwijdd. Hoe ik nu leef gaat over de 15-jarige Amerikaanse Daisy, die bij haar familie in Engeland logeert als er een wereldoorlog uitbreekt.

€ 15,00
Bestel

Het eerste deel van de Groene Bloem-trilogie is weer los verkrijgbaar! Een jonge homoseksueel leeft in een wereld van armoede en homofoben. Op zoek naar de Grote Liefde en het Grote Geld zwerft de zestienjarige Adrian Mayfield door Londen. Hij vindt zijn Grote Liefde. Maar de prijs die hij daarvoor moet betalen is erg hoog…  Deze serie is bekroond met o.a. de Gouden Uil en de Gouden Zoen.

€ 7,50
Bestel

Prentenboek van het Jaar 2017. De kleine walvis vertelt het verhaal van een eenzaam jongetje en een kleine walvis die op het strand aanspoelt. Hun vriendschap verandert hun levens voorgoed.

€ 7,50
Bestel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.