Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Onze tips voor de KinderboekenweekHet is weer Kinderboekenweek! Daarom tippen wij graag de grappigste, spannendste en meeste hartverwarmende kinderboeken voor dit najaar. Wij kunnen eigenlijk niet kiezen en hebben daarom verschillende titels voor je op een rijtje gezet.

 

VIB Kids op Instagram

Volg je ons al op @VIBKids op Instagram? Tijdens de gehele Kinderboekenweek kun je kans maken op te gekke verrassingspakketten, laten we je leuke extra’s zien en geven we je uiteraard de beste tips voor deze Kinderboekenweek.

 

Maak kans op een boekenpakket t.w.v. € 50,-

Het hele jaar op de hoogte gehouden worden met allerlei kinderboekennieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een kinderboekenpakket t.w.v. € 50.  Ben jij juf of meester? Schrijf je dan in voor onze Juffen en Meesters nieuwsbrief.

 

Onze tips:

 

Rollebollen met de Romeinen

Gary Northfield

Het eerste deel nu voor maar € 7,50!

€ 7,50
Bestel

Wondersmid

Jessica Townsend

Na Nevermoor – Morrigan Crow en het Wondergenootschap van Jessica Townsend is er nu het superspannende vervolg: Wondersmid – De roeping van Morrigan Crow. 

€ 17,99
Bestel

Het grote reptielenboek

Sterrin Smalbrugge

Een onweerstaanbaar reptielenboek voor kinderen boordevol weetjes, gave foto’s en grappige illustraties. Geschreven door de jonge veelbelovende ecologe Sterrin Smalbrugge.

€ 19,99
Bestel Quiz

Stuntvlogger Sam en de wolf van Weverseind

Jelmer Jepsen

Nieuwe hilarische serie over de 11-jarige Sam die op een boerderij woont en gaat stuntvloggen.

€ 15,99
Bestel Vlogtips

De grote goudroof

Manon Sikkel

Geheim agent oma is terug, en haar avonturen zijn spannender, avontuurlijker en grappiger dan ooit!

€ 10
Bestel

Samen op reis

Pieter Feller, met illustraties van Natascha Stenvert

Speciaal voor de Kinderboekenweek 2019 verschijnt Kolletje & Dirk – Samen op reis van Pieter Feller en Natascha Stenvert. Vier nieuwe kleuterverhalen mét een reisspel voor onderweg!

€ 6,99
Bestel Kleurplaat

De bullebakbaas

Marte Jongbloed, met illustraties van Iris Boter

In deze supergrappige serie voor kinderen vanaf 6 jaar van Pluim-winnares Marte Jongbloed redt een meisje haar oma van een gemene directeur. Met fullcolour illustraties van Iris Boter.

€ 14,99
Bestel

Het Hersenhotel

Marja Baseler, Annemarie vd Brink, met illustraties van Tjarko vd Pol

Maak een reis door je brein en ontdek wat jouw talenten zijn in dit boek vol interessante breinweetjes. Van de makers van het succesvolle Pretpark de Poepfabriek.

€ 16,99
Bestel

Op reis door ruimte en tijd - Over planeten, sterren, ruimteschepen en tijdmachines

Govert Schilling

Maak met Govert Schilling een (tijd)reis door de ruimte en ontdek alles over planeten, sterren, ruimteschepen en tijdmachines. Hét boek voor de Kinderboekenweek 2019!

€ 16,99
Bestel

Beestachtige buren

Bouwien Jansen & Lotte Stegeman, met illustraties van Marieke Nelissen

In Beestachtige buren van Lotte Stegeman en Bouwien Jansen lees je alles over wilde zoogdieren in Nederland. Ga mee op safari in dit dierenboek voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar.

€ 18,99
Bestel

Die zomer met Jente

Enne Koens

In Die zomer met Jente geeft Enne Koens (auteur van o.a. Sammie en opa en Ik ben Vincent en ik ben niet bang) een sfeervol en raak portret van een vriendschap tussen twee opgroeiende meisjes.

€ 15,99
Bestel

De heksenval

Cressida Cowell

Deel 2 van De Tovenaars van Ooit van bestsellerauteur Cressida Cowell, bekend van de megapopulaire serie Hoe tem je een draak.

€ 17,99
Bestel

Niet verdwaald

John Bond

Een heerlijk komisch debuut over een ondernemend konijn van een groot nieuw prentenboekentalent.

€ 14,99
Bestel

Donderkopje

Benji Davies

Donderkopje is het nieuwe, hartverwarmende prentenboek van Benji Davies, bekend van De kleine walvis (Prentenboek van het Jaar 2017) en Het eiland van opa. 

€ 14,99
Bestel

Onze tips: