Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

LS Kinderjury LeeschallengeDoe jij mee aan de LS Kinderjury Leeschallenge?

Wij dagen je uit om voor 10 mei alle boeken van de LS Kinderjury Leeschallenge te lezen. Kijk bij de juiste leeftijd om de boeken te vinden die bij jou passen. Natuurlijk kun je ook alle boeken lezen! Lezen hoe de challenge precies in zijn werk gaat, lees dan hieronder. Wie weet maak jij kans op die ene te gekke prijs!

Na het lezen van de boeken kun je uiteraard je stem uitbrengen. Welk boek vond jij het beste en verdient jouw stem voor de Kinderjury? Stemmen kan vanaf 10 mei 2021 via: https://kinderboekenweek.nl/kinderjury/

Voor in de klas:

Natuurlijk kun je samen met de klas meedoen aan de LS Kinderjury Leeschallenge! Misschien hebben ze deze boeken wel in jouw schoolbibliotheek? Alle Nederlandse auteurs hebben ook een filmpje opgenomen waarbij ze jou vertellen over hun boek. Klik HIER om naar de afspeellijst op Youtube te gaan. Hoe je precies mee kunt doen, lees je hieronder.

Hoe doe ik zelf mee met de challenge?

  • Stap 1: Volg jij ons Instagram-account al? Volg ons via @lskindenjeugd.
  • Stap 2: Download de juiste afbeelding op deze pagina die hoort bij jouw leeftijd. Dit is je speelkaart.
  • Stap 3: Lees de boeken die deelnemen aan de challenge. Leen de boeken bij de bibliotheek of koop ze bij je lokale boekhandel. Je kunt natuurlijk ook de e-books kopen of het boek luisteren.
  • Stap 4: Een boek uit? Vink deze (digitaal) af op je speelkaart. Plaats deze vervolgens op je sociale media en tag @lskindenjeugd.
  • Stap 5: Lees een nieuw boek! En start weer bij stap 1.

    Kans maken op het prijzenpakket? Onder iedereen die een boek uitleest en ons tagt in een LS Kinderjury leeschallenge-bericht verloten we één pakket. Hoe meer boeken afgevinkt, hoe meer kans. Doe dus vooral mee!

Download de afbeeldingen:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.