Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Kinderjury 2023De Kinderjury is weer van start gegaan! De lezersprijs van de Kinderboekenweek. Alle kinderboeken die zijn verschenen in 2022 doen mee aan de Kinderjury én daar kan op gestemd worden. Meer info over de Kinderjury kun je hier vinden.

De Leesweken
Van 8 februari t/m 9 april heb jij de tijd om diverse boeken te lezen. Je favoriete boek herlezen mag natuurlijk ook. Wij hebben alvast een aantal toppers op een rijtje gezet. Bekijk alle boeken hieronder. Wie weet kun kun jij straks niet meer kiezen!

De Stemweek
De stemweek start op 10 april. Een gehele week in het teken van het stemmen op jouw favoriete boek uit 2022. Stemmen kan t/m 24 april. Op 10 mei wordt de top 3 bekend gemaakt. Daarna is er van 10 mei t/m 17 mei een online stemronde. Op 17 mei 2023 worden de winnaars bekendgemaakt en weet jij of je favoriete boek heeft gewonnen.

Volg ons ook online! Hou dan onze nieuwsbrieven in de gaten en volg ons op Instagram.

6 t/m 9 jaar

Stomste week ooit! Maandag – Matt Cosgrove & Eva Amores

Heb jij ooit een slechte week gehad? Joris Hamel wel. Zijn moeder is net getrouwd met een vampier. Zijn vader rijdt in een auto die op een gigantisch toilet op wielen lijkt. Zijn kat is hoogstwaarschijnlijk ontvoerd door aliens. Op de eerste dag van zijn nieuwe school wordt hij meteen al gepest. En tot overmaat van ramp bungelt hij aan een 10 meter hoge duikplank terwijl zijn gebreide zwembroek langzaam ontrafelt terwijl de hele klas toekijkt. En het is pas… MAANDAG!

GETIPT DOOR DE KINDERJURY!

10 t/m 12 jaar

Mus & Kapitein Kwaadbaard en de Amorfe – Kevin Hassing
Een geheimzinnig schip doemt op uit de mist en vaart recht op de kade van Zeeburgerdam af. Het blijkt De Amorfe te zijn, een vaartuig dat gemaakt is van glas. De kapitein van het schip, Nero, vertelt dat hij met zijn bemanning mee gaat doen aan het Tetra Toernooi, een legendarisch evenement dat zich afspeelt op een drijvende stad midden in de oceaan. Hij vraagt Mus en haar vrienden ook mee te strijden. Maar Mus twijfelt. Meedoen aan het toernooi betekent dat je je leven op het spel zet…

GETIPT DOOR DE KINDERJURY!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.