Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

King-klassiekers in 3 voor 2 actieKing 3=2

 

Het wordt een zomer vol spanning met de Stephen King 3 voor 2-actie. Bij aankoop van twee Stephen King boeken, krijg je de derde gratis! De actie is tot 1 oktober 2018 geldig, maar wees er snel bij want OP=OP.

Je hebt de keuze uit de volgende 6 meesterwerken:

 

Christine

De geheimzinnige Christine krijgt het voor elkaar dat Arnie steeds meer van zijn omgeving vervreemdt. Dit alles doet vermoeden dat Christine een gewetenloze tiener is die geen middel schuwt om haar grote liefde voor zichzelf te houden. Maar niets is minder waar. Christine is namelijk een felrode Plymouth Fury uit 1958!

€ 12,50
Bestel

Cujo

Het rustige Castle Rock is de woonplaats van de familie Camber en hun hond Cujo, een reusachtige sint-bernard en de beste vriend die de tienjarige Brett Camber ooit heeft gehad. Maar hierin komt op ingrijpende wijze verandering als Cujo in een grot een beet oploopt van een vleermuis, een ernstig zieke vleermuis…

€ 12,50
Bestel

Ogen van de Draak

De zonen van de oude koning van Delain zijn elkaars rivalen. Kroonprins Peter is briljant en knap, terwijl Thomas traag en klunzig is. Thomas’ enige vriend is de hoftovenaar. De bleke en naargeestige Flagg neemt Thomas onder zijn hoede, maar niet uit onbaatzuchtigheid. Langzaam maar zeker wakkert hij Thomas’ wrok tegen zijn broer aan om zo zijn duistere plan uit te voeren…

€ 12,50
Bestel

Alles is eventueel

Verwacht het onverwachte in de bestseller Alles is eventueel, een verzameling boeiende, geestige en duistere verhalen van meesterverteller Stephen King.

Het verhaal ‘1408’ is een van de engste King-verhalen, over een schrijver die na een nacht in kamer 1408 nooit meer over spoken zal schrijven.

€ 12,50
Bestel

Dodenwake

Niet ver achter het nieuwe huis van Dr. Louis Creed en zijn gezin liggen twee begraafplaatsen, een voor huisdieren en een veel oudere indiaanse begraafplaats waar de mensen uit het dorp magische krachten aan toeschrijven. Als de kat op de begraafplaats achter het huis begraven wordt, komt Louis er pas achter hoeveel waarheid er in dat bijgeloof steekt, en betekent dat het begin van de ondergang van het gezin.

€ 12,50
Bestel

Misery

Schrijver Paul Sheldon wordt op een afgelegen boerderij gegijzeld door de zonderlinge Annie Wilkes, een fan van zijn boeken. Maar Annie kan niet accepteren dat Misery, haar geliefde romanpersonage, is vermoord door haar schepper. Annie dwingt Paul zijn heldin weer tot leven te brengen. Paul heeft, gekluisterd aan zijn rolstoel, geen keus. Maar schrijvers beschikken ook over wapens…

€ 12,50
Bestel

Onze tips voor de Kookboekenweek