Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Kookboekenweek: geniet nu van onze beste kookboeken 

Van 8 t/m 17 november is het Kookboekenweek. Bij Luitingh-Sijthoff tippen we daarom graag de lekkerste, mooiste en leukste kookboeken. Onze kookboeken zijn perfect geschikt om cadeau te geven, maar natuurlijk ook heerlijk om zelf in de kast te hebben staan. Zowel beginnende koks als gevorderde chefs vinden wat wils in ons assortiment!

Zo het prachtige kookboek van topchef Najat Kaanache, NAJAT. Ze werkte bij de beste sterren¬restaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez. Dit boek was genomineerd voor Het Gouden Kookboek 2019 en stond op de shortlist. Chefs Guillaume de Beer, Freek van Noortwijk en wijnkenner Johanneke van Iwaarden maakten samen met Ronald Giphart het boek BREDA, naar het gelijknamige restaurant.

Altijd op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief over eten & gezondheid om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe kookboeken, auteursbezoeken en veel meer!

Najat

Najat Kaanache

Shortlist Het Gouden Kookboek 2019! Echt Marokkaans koken leer je pas echt met dit kookboek van Najat Kaanache. Ze werkte bij de beste sterrenrestaurants ter wereld, waaronder El Bulli en Noma, en heeft nu haar eigen restaurant, NUR, in de medina van Fez.

€ 34,99
Bestel Meer info

Breda

Freek van Noortwijk, Guillaume de Beer en Johanneke van Iwaarden

Breda is het uitgesproken, eigenzinnige, bourgondische kookboek van chefs Guillaume de Beer, Freek van Noortwijk en wijnkenner Johanneke van Iwaarden, geschreven door Ronald Giphart.

€ 29,99
Bestel Meer info

Zwarte zee

Caroline Eden

Zwarte Zee is het culinaire verhaal van drie indrukwekkende steden rond de Zwarte Zee. Caroline Eden neemt je mee door de straten van Odessa, waar je kunt genieten van heerlijke Joodse gerechten zoals tzimmes.

€ 27,50
Bestel Meer info

Uit de boomgaard

Stuart Ovenden

Een kookboek vol heerlijke recepten uit de boomgaard. Met meer dan 80 zoete en hartige recepten toont Stuart Ovenden nieuwe manieren om bijvoorbeeld appels en peren te verwerken in smakelijke en creatieve gerechten en drankjes. Met prachtige fotografie en fijne tips voor de duurzame kok.

€ 21,99
Bestel Meer info

Surimam cooking 2

SuriMAM's

Dit kookboek staat boordevol Surinaamse gerechten van nu die iedereen zelf gemakkelijk kan maken. In SuriMAM Cooking 2 worden moderne Surinaamse gerechten verbonden aan tradities en wijsheden.

€ 24,99
Bestel Meer info

Eet goed

Johan Röckström

Dit kookboek heeft een uniek uitgangspunt. Het laat zien hoe je duurzaam, gezond en lekker kunt koken en hoe je daarmee kunt bijdragen aan een betere wereld. Gewoon thuis.

€ 24,99
Bestel Meer info

Koken con amore

Sophia Loren

In dit inspirerende kookboek – oorspronkelijk verschenen in de jaren zeventig – komt Sophia Loren met meer dan 200 typisch Italiaanse recepten.

€ 21,99
Bestel Meer info

Aan tafel in Venetië

Leer hoe je deze gerechten op authentieke wijze bereidt en breng Venetië tot leven in jouw eigen keuken. Witte asperges met zabaionesaus voor de lunch, gevolgd door verse zeetong met saffraansaus en citroenrisotto en als afsluiting een overheerlijke aardbeien-wodkasorbet.

€ 29,99
Bestel Meer info

Bakken met een tropische twist

Vanessa Pourier

Het eerste Antiliaanse bakboek dat in Nederland verschijnt! Met Bakken met een tropische twist van Vanessa Pourier maak je de lekkerste tropische taarten en andere gebakjes. 

€ 22,50
Bestel Meer info

Spannende Boeken Weken: