Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Gratis boek van Jill MansellOntvang een gratis boek naar keuze van Jill Mansell! 

Dit voorjaar lees je de boeken van Jill Mansell weer extra voordelig. Bij aankoop van twee boeken uit de Jill Mansell 3 voor 2-actie krijg je een derde boek uit de actie gratis!
Dus vul je eigen collectie aan of geef een boek cadeau aan iemand die jarig is, op vakantie gaat of gewoon zomaar. Want zeg nou zelf, Jill Mansell, daar word je vrolijk van!

LET OP: Deze actie is geldig van 15 april 2019 tot 15 juli 2019. Zolang de voorraad strekt (OP=OP).
Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en de boeken worden gratis bezorgd.

Liever de nieuwste Jill Mansell lezen? Ik wil met je mee! is vanaf 23 april overal verkrijgbaar.

Je hebt de keuze uit de volgende actie-titels:

Niet storen!

Stel: je bent manager van een dorpshotel. Wat doe je als je beste vriendin daar achter haar ex-vriend aangaat? De ex die op het punt staat te gaan trouwen? En wat doe je als je vader allerlei streken uithaalt? En je de leukste man van de wereld tegenkomt? Je haalt diep adem en probeert een en ander in goede banen te leiden.

€ 7,99
Bestel

De smaak te pakken

Na maanden van verdriet om haar overleden man, Jamie, is Ellie weer toe aan een nieuwe start. Ze verruilt haar uitgewoonde flat voor een mooi appartement en vindt een geweldige baan. Aan een nieuwe man heeft ze nog geen behoefte. Haar nieuwe baas, Zack McLaren, is rijk, ziet er fantastisch uit en is nog succesvol ook. Maar Ellie kijkt wel uit, ze weet zeker dat Zack alleen een betrouwbare assistente wil, meer niet.

€ 7,99
Bestel

Open huis

Nell O’Driscoll, de mooie en intelligente dochter uit een grote, rommelige, gezellige maar straatarme familie, en de jonge erfgenaam van Kilburton Castle: graaf Marcus Kilburton. Marcus beschouwt Nell als ver beneden zijn stand. Maar als hij besluit om een faillissement te voorkomen, het kasteel voor publiek open te stellen, is hij maar al te blij dat de slimme Nell hem komt helpen met de organisatie van deze enorme klus.

€ 7,99
Bestel

Rozengeur en zonneschijn

Sophie Wells werkt als fotografe in de populaire badplaats St. Carys. Ze heeft besloten niet meer aan een relatie te beginnen; dat wil ze niemand meer aandoen. Tot haar afgrijzen valt ze toch voor Josh Strachan, de nieuwe eigenaar van het chique hotel Mariscombe House. Waarom moet juist hij haar dan betrappen op skinny-dipping? Dat wordt een zomer vol rozengeur en zonneschijn!

€ 7,99
Bestel

De boot gemist

Als Poppy Dunbar op haar vrijgezellenavond de knappe Tom ontmoet, weet ze dat ze maar beter niet met Rob kan trouwen. Poppy besluit een nieuw leven te gaan leiden in Londen, waar ze intrekt bij de aantrekkelijke kunstenaar Caspar French. Maar hoe aantrekkelijk ook, Poppy heeft geen oog voor Caspar. Zij denkt nog steeds aan Tom en of hun ontmoeting voorbestemd was…

€ 7,99
Bestel

Kapers op de kust

Maxine Vaugh heeft het talent om niet alleen zichzelf, maar ook haar moeder en zusje in de nesten te werken. Als ze verneemt dat fotograaf Guy Cassidy, de plaatselijke beroemdheid, een oppas voor zijn kinderen zoekt, ziet ze dat als een handig opstapje naar een glanzende carrière.
Maar er zijn vele kapers op de kust!

€ 7,99
Bestel

#ikleesthuis: