Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Moederdag BoekentipsHet is weer Moederdag! Maar tussen een zee van boeken… waar en hoe vind je het meest geschikte boek voor je moeder? Geen zorgen, wij hebben hier een lijst met prachtige boeken in alle vormen en maten op een rij gezet. Van spannende thrillers tot aan indrukwekkende levensverhalen. Of wat dacht je van zoetsappige liefdes romans of heerlijk nieuwe kookboeken? Bekijk de onderstaande boeken goed, en misschien staat daar haar nieuwe favoriet tussen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste boekennieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Doe ook mee aan de Moederdag winactie! Meer info hier. 

Heerlijk duurt het langst

Wie heeft er ooit genoeg van romantiek? Lainey wel na haar laatste relatie. En dus is ze niet geïnteresseerd in Seth, de stiefzoon van haar baas van haar nieuwe werk, hoe aantrekkelijk hij ook is. Dan zijn beiden ook nog eens niet helemaal eerlijk over hunzelf… Komt de liefde naar hen toe deze zomer?

€ 20,99
Bestel

Zomer in de kleine bakkerij

Het is eindelijk zomer in de kleine bakkerij aan het strand. Polly Waterford is gelukkiger dan ooit. Dan wil Selina, Polly’s vriendin, verhuizen naar het eiland, maar Polly houdt iets achter voor haar. Wanneer de eigenaar van de bakkerij ook nog sterft staat Polly’s bedrijf op het spel. Zal Polly alles verliezen waar ze van houdt?

€ 18,99
Bestel

Het bloemenmeisje

De 43-jarige Franse kruidenart Nina Fleurie leidt een teruggetrokken bestaan in de Pyreneeën. Haar leven verandert wanneer zij bezoek krijgt van Théa Wanders die haar tweelingzus blijkt te zijn. Maar dan verdwijnt Théa… Waar is ze? En wat heeft haar verdwijning te maken met de moord op hun moeder?

€ 20,99
Bestel

Het Rosie Resultaat

Hudson, de zoon van Don Tillman en Rosie Jarman, is elf als het gezin terug verhuist naar Melbourne. Don was vroeger een buitenbeentje en Hudson is ook wat ‘anders’. Don besluit het Hudson Project te starten waar hij Hudson zal voorbereiden op de middelbare school. Maar Hudson laat zich niet zomaar tot een project maken…

€ 12,99
Bestel

Alles lijkt zoals het was. De nieuwe standaards

Een ontroerende, nostalgische en liefdevolle ode aan muziek, het leven en de liefde. Na het overlijden van zijn vrouw Greetje krijgt muziek een andere rol voor Frits Spits. Had hij altijd al oor voor de teksten en de taal in liedjes, nu begint hij ze meer en meer te koppelen aan gebeurtenissen en herinneringen uit zijn leven.

€ 24,99
Bestel

Verdraaid

J.T. LeBeau is een succesvolle thrillerschrijver met geweldige verkoopcijfers. Alleen weet niemand wie hij is, ondanks talloze pogingen om zijn identiteit te achterhalen; door de media, uitgevers en anderen. Maria denkt te weten wie LeBeau is, maar ze is gewaarschuwd, net als de lezer…

€ 20,99
Bestel

De ijzige verloofde

De ijzige verloofde is het eerste deel van de betoverende Spiegelpassante-serie. Ophelia, een eigenzinnig buitenbeentje en genie met speciale gaven, leidt een rustig bestaan op de ark Anima. Dan wordt ze uitgehuwelijkt aan Thorn, een invloedrijk lid van de Drakenclan, en krijgt haar leven een onverwachte wending…

€ 19,99
Bestel

Stormwaarschuwing

Stormwaarschuwing is de tweede Doggerland-thriller uit de serie. Het is kerstmis wanneer een man dood wordt stort Karen Eiken Hornby zich op het onderzoek. Maar wanneer een tweede lichaam wordt gevonden, begint het er steeds meer op te lijken dat haar familieleden bij de moorden betrokken zijn…

€ 20,99
Bestel

An An Vietnamese Familierecepten

In AAn deelt Mai (bekend van MasterChef) de beste Vietnamese recepten. Onweerstaanbaar, gezond en geschikt voor iedere thuiskok! Inleidend vertelt ze ook haar aangrijpende vluchtelingenverhaal. Over haar lange reis naar Nederland en hoe ze daarmee een passie voor koken ontwikkelde.

€ 25,00
Bestel

Ik hoop dat alles weer gewoon wordt

Mirjam Schwarz stuit bij het opruimen van haar ouderlijk huis op een grote hoeveelheid documenten van vroeger. Stap voor stap krijgt ze inzicht in datgene waar haar ouders zelden over sprak: een familieverleden met liefde onder tragisch gesternte, en hun leven tijdens een grensdorp met een grote nsb-aanhang.

€ 21,99
Bestel

Lieve Edward

Van een vliegtuigongeluk is de twaalfjarige Edward de enige overlevende. Alleen aan zijn buurmeisje Shay, de beste vriendin die je je maar kunt wensen, heeft hij echt steun. Samen doen zij een onverwachte ontdekking die hen naar antwoorden op de diepste vraag leidt: wie ben je als je alles kwijt bent geraakt?

€ 20,99
Bestel

The Lemon Kitchen kookboek

Als het leven je citroenen geeft, dan kun je véél meer dan alleen limonade maken. Jadis Schreuder, een fris gezicht in de culinaire wereld, toont in dit kookboek de veelzijdigheid van de gele smaakmaker: hij is niet alleen ontzettend gezond, maar opent ook een wereld vol spannende smaaksensaties.

€ 20,00
Bestel

De laatste stem

Jessica Silver raakt vermist en al het bewijs wijst in de richting van haar leraar Bobby Nock. Zijn veroordeling lijkt onvermijdelijk, maar toch weet jurylid Maya Seale het vonnis te beïnvloeden. Dan wordt tien jaar later Maya zelf van moord beschuldigd… Hoe kan ze haar onschuld nu nog bewijzen?

€ 17,50
Bestel

Door het sleutelgat

Wanneer Rowan online een vacature tegenkomt, lijkt het bijna te mooi om waar te zijn: een betrekking als inwonend oppas met een onthutsend riant salaris. Wat ze niet weet is dat ze in een nachtmerrie terechtkomt – een die eindigt met een dood kind en met Rowan in de cel, beschuldigd van moord…

€ 20,99
Bestel

Tijd voor een boek