Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

400.000 exemplaren van Oorsprong verkocht!


2 oktober 2018

De nieuwste bestseller van een van ’s werelds meest gelezen auteurs is een jaar na verschijning 400.000 keer over de toonbank gegaan in Nederland en Vlaanderen.

Bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff verscheen vorig jaar de nieuwe thriller Oorsprong van Dan Brown; vandaag maken wij bekend dat er inmiddels 400.000 exemplaren van Oorsprong zijn verkocht.

Ruim tien jaar na de verschijning van De Da Vinci Code is Dan Brown nog altijd een van de bestverkochte auteurs ter wereld. Het succes van Oorsprong is mede te danken aan de inzet van vele boekhandelaren die het boek actief blijven promoten en verkopen. Oorsprong staat sinds verschijning op 3 oktober 2017 onafgebroken in de Bestseller60.

In Oorsprong weeft Dan Brown wederom een mozaïek van codes, wetenschap, religie, geschiedenis, kunst en architectuur tot een razend spannende thriller. Maar hij geeft ook een frisse draai aan de stijl die zijn handelsmerk werd doordat nu moderne kunst en innovatieve technologie een belangrijke rol spelen. Hiermee wordt aan zijn schrijverschap een nieuwe dimensie toegevoegd.

De thrillers van Dan Brown zijn in 56 landen uitgegeven en er werden wereldwijd meer dan 200 miljoen boeken van Brown verkocht. In Nederland en België zijn meer dan 5 miljoen exemplaren in Nederlandse vertaling over de toonbank gegaan. Zijn bestsellers De Da Vinci Code, Het Bernini Mysterie (Angels & Demons) en Inferno zijn succesvol verfilmd met Tom Hanks in de rol van Robert Langdon.

Oorsprong
ISBN:
9789021022536
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
544 pag.
Verschenen:
06-08-2020

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips: