Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Tony Crabbe schrijft: Een nieuw begin


20 april 2020

Een nieuw begin: om de nieuwe werkelijkheid onder corona te trotseren. Vol praktische tips, verrassend onderzoek en inspirerende verhalen. Van de auteur van Nooit meer te druk.

Auteur en (bedrijfs)psycholoog Tony Crabbe komt op 7 mei a.s. met het non-fictieboek Een nieuw begin, een kompas voor een andere manier van werken tijdens en na corona. Nederland heeft de wereldpremière.Het is de opvolger van zijn internationale megaseller Nooit meer te druk, waarvan in Nederland en Vlaanderen ruim 150.000 exemplaren zijn verkocht.

Hoe houd je focus, balans en plezier in deze tijd? Hoe besteed je aandacht aan wat echt belangrijk is? Hoe geef je je leven een frisse, nieuwe start zonder in oude patronen te vervallen?

We hadden het te druk en dat is nu in tijden van corona voor velen niet minder geworden. Inboxen stromen vol, to-dolijsten puilen uit, de scheidslijn tussen werk en privé is nog dunner geworden. Te veel informatie, te veel onzekerheid en we blijven het gevoel houden te kort te schieten.

Tony Crabbe nodigt iedereen uit om deze periode te zien als een unieke kans om te experimenteren met een andere manier van werken en leven. Een benadering die gezonder is en ook nog eens meer impact heeft. En die een blijvende verandering kan bewerkstelligen, ook als alles weer wat meer teruggaat naar hoe het was.

Crabbe past geleerde lessen van megaseller Nooit meer te druk specifiek toe en schreef een noodzakelijk boek, vol praktische tips, nieuw onderzoek en inspirerende verhalen.

Tony Crabbe Een nieuw begin
ISBN:
9789024592234
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
208 pag.
Verschenen:
07-05-2020

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips: