Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

PRIJSVRAAG: Maak je school groener


11 april 2018

Win € 1000 om jouw school groener te maken!

Het gaat niet zo geweldig met de aarde. Hoog tijd om nú actie te ondernemen. Gelukkig is er best veel wat je zelf kunt doen. Je school is een goede plek om te beginnen, toch? Maak met je klas een plan om jullie school groener te maken, en win duizend euro om het echt te kunnen uitvoeren!

In Groene voeten vind je veel geniale groene oplossingen. Maar er zijn er nog veel meer te bedenken. Heb jij een origineel plan om jouw school groener te maken? Werk het uit door het op te schrijven, te knutselen, te tekenen, te fotograferen of een minifilmpje te maken. Alles mag, dus leef je uit! Een deskundige jury, bestaande uit prinses Laurentien van Oranje, Lotte Stegeman (de schrijfster van Groene voeten), Marcel Beukeboom (dé klimaatgezant van Nederland), Mare van den Heuvel (een van de jonge klimaathelden uit het boek) en Thille Dop (de uitgever) zal beslissen welk geweldige groene plan wordt beloond met de geldprijs.

Stuur het plan vóór 1 januari 2019 naar promotie@lsamsterdam.nl, of naar Uitgeverij Luitingh-Sijthoff Postbus 289, 1000 AG Amsterdam, onder vermelding van Groene voeten. De prijswinnaar wordt begin februari 2019 bekendgemaakt.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

 

Extra leskaart

Luitingh-Sijthoff - Leskaart

Wil jij een echte groenexpert worden? Aan de hand van het boek en de leskaart zet je alvast de eerste stappen. De leskaart kun je hier downloaden.
Door het stappenplan in de leskaart te volgen bedenk je mede een plan om jouw school groener te maken. Ga dus snel samen met je klasgenootjes aan de slag.

 

 

Groene voeten
ISBN:
9789024580293
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
128 pag.
Verschenen:
17-04-2018

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips: