Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Nieuw boek Samuel Bjørk: De jongen in de sneeuw


19 september 2018

Nieuw boek van Samuel Bjørk: De jongen in de sneeuw. Het  ijzingwekkende vervolg op de bestsellers Ik reis alleen en De doodsvogel met detectiveduo Holger Munch en Mia Krüger in de hoofdrol. Nog kouder. Nog donkerder. Nog spannender.

In De jongen in de sneeuw wordt in een bergmeer een 21-jarige ballerina gevonden, bruut vermoord. De politie vindt in het bos vlakbij een camera op een statief, precies gericht op de plaats delict. Het nummer “4′ is in de lens gekrast.

Inspecteur Holger Munch is met verlof om te zorgen voor zijn dochter. Hij besluit om terug te komen voor het onderzoek naar de ballerina. Mia Krüger, net ontslagen uit een afkickkliniek, is op weg naar een welverdiende vakantie in de Cariben wanneer Munch opduikt en haar vraagt om zich over de zaak te buigen. Ze besluit haar vakantie uit te stellen en te helpen met het onderzoek. Als Mia ook nog een van corruptie verdachte collega in de gaten moet houden, komt alles in een levensgevaarlijke stroomversnelling…

Reserveer een exclusief gesigneerd exemplaar van De jongen in de sneeuw!

Wil jij een exclusief gesigneerd exemplaar van De jongen in de sneeuw van Samuel Bjørk hebben? Reserveer dan een gesigneerd exemplaar bij Boekenwereld.com.

LET OP: de gesigneerde exemplaren worden pas vanaf dinsdag 30 oktober geleverd!

En wees er snel bij, want er zijn slechts 100 gesigneerde exemplaren beschikbaar. OP=OP!

 

De jongen in de sneeuw
ISBN:
9789024565597
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
352 pag.
Verschenen:
10-10-2018

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de Spannende Boeken Weken