Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Onze tips voor de KinderboekenweekHet is weer Kinderboekenweek! Daarom tippen wij graag de grappigste, spannendste en meeste hartverwarmende kinderboeken voor dit najaar. Speciaal voor de Kinderboekenweek organiseren we ook een fotowedstrijd, waarbij je een boekenpakket vol met onze favoriete titels kan winnen. Meer weten of meedoen? Kijk dan hier!

Ellende met de Egyptenaren

Gary Northfield

De gigagrappige Julius Zebra is terug! Na Rollebollen met de Romeinen en Bonje met de Britten is er nu Ellende met de Egyptenaren van Gary Northfield. 

€ 14,99
Bestel

De Tovenaars van Ooit

Cressida Cowell

Een nieuw magisch avontuur van de auteur van Hoe tem je een draak (How to train your dragon)

€ 16,99
Bestel

Nevermoor Morrigan Crow en het Wondergenootschap

Jessica Townsend

Nevermoor  Morrigan Crow en het Wondergenootschap van Jessica Townsend is dé nieuwe magische serie voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar en ouder.

€ 16,99
Bestel

Verschrikkelijke vrienden

Manon Sikkel

Bundel vol griezelige (en stiekem ook grappige) verhalen over vriendschap. Om samen met je beste vriend of vriendin te lezen!

€ 10,00
Bestel

De (zeer) bloedstollende expeditie van Herre

Marte Jongbloed

De (zeer) bloedstollende expeditie van Herre is het derde en laatste deel over de avonturen Herre, geschreven door Marte Jongbloed en geïllustreerd door Iris Boter. Eerder verschenen De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre, dat Getipt is door de Nederlandse Kinderjury en bekroond is met de Pluim van de Senaat, en De (nogal) ijzingwekkende zoektocht van Herre

€ 15,99
Bestel

Robot zoekt een vriend

Harmen van Straaten

Stevig, groot kartonboek om voor te lezen

€ 15,00
Bestel

Kom erbij!

Pieter Feller & Natascha Stenvert

€ 5,99
Bestel

Expeditie vriendschap

Manon Sikkel

IzzyLove - Expeditie vriendschap is het zevende boek in de serie over de grappige Isa van Manon Sikkel, die drie keer de Prijs van de Nederlandse Kinderjury en één keer de Pluim van de Senaat won. Dit boek wordt geleverd met een vriendschapsring: om aan je beste vriendin te geven!

€ 15,99
Bestel

Ik ben Vincent en ik ben niet bang

Enne Koens

Na Sammie en opa en Hotel Bonbien komt Enne Koens met het jeugdboek Ik ben Vincent en ik ben niet bang, over een jongen die gepest wordt.

€ 14,99
Bestel

Hashtag Hermelien Onderuit

Emma Moss

In Vlogvriendinnen – Hashtag Hermelien Onderuit van Emma Moss beleven vlogvriendinnen Lucy, Hermelien, Amy en Jessie weer allerlei avonturen met hun YouTube-kanaal. 

€ 15,99
Bestel

Kevins krokodil

Bette Westera

De eerste schooldag eng? Niet met dit prentenboek! 

€ 14,99
Bestel

De kleine walvis

Benji Davies

De kleine walvis geschenkbox met walvisknuffel en mini-editie van het prentenboek. De kleine walvis komt nu helemaal tot leven!

€ 15,99
Bestel

Onze tips voor de Spannende Boeken Weken