Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Premium PocketsPremium Pockets: de beste boeken voor een meeneemprijs

 

Nieuw bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff: Premium Pockets. Dat zijn de beste boeken in een onderscheidend en opvallend formaat voor een meeneemprijs!

Vorige zomer zijn we gestart met vier mooie pockets. Mr. Mercedes van Stephen King, Ragdoll van Daniel Cole, De lange dagen van Castellamare van Catherine Banner en De mooie voedselmachine van Giulia Enders. Binnenkort volgen er vier nieuwe Premium Pockets.

De spannendste thrillers, de mooiste romans en de beste non-fictie voor slechts € 8,-

De eerlijke vinder

Stephen King

Het vervolg op de bestseller Mr. Mercedes.
Bij een inbraak bij de legendarische schrijver John Rothstein steelt Morris Bellamy naast veel geld een stapel aantekenboekjes met ongepubliceerd materiaal. 

€ 8,99
Bestel

HEX

Thomas Olde Heuvelt

‘Briljant en volstrekt origineel’ noemde Stephen King HEX van Thomas Olde Heuvelt.
HEX is een razend spannende thriller over een klein dorpje dat in de greep is van de Wylerheks.

€ 8,99
Bestel

Het Rosie Project

Graeme Simsion

De autistische Don Tillman is op zoek naar een vrouw. Met behulp van een zestien pagina’s tellende vragenlijst hoopt hij zijn perfecte partner te vinden.

 

€ 8,99
Bestel

Verlangen naar minder

Jelle Derckx

In Verlangen naar minder neemt Jelle Derckx de lezer mee op een zoektocht naar een bewust en duurzaam leven; hij geeft in dit persoonlijke verhaal inspirerende, down-to-earth tools en tips.

 

€ 8,99
Bestel

Mr. Mercedes

Stephen King

Drie van de meest onwaarschijnlijke en fantastische helden die Stephen King ooit heeft gecreëerd proberen een eenzame moordenaar, de Mercedes Killer, te stoppen die eropuit is om duizenden mensen op te blazen.

€ 8,-
Bestel

Ragdoll

Daniel Cole

In een appartement wordt een lichaam gevonden, samengesteld uit zes verschillende lijken en in elkaar genaaid tot een gruwelijke lappenpop. Wie doet zoiets, en waarom?

€ 8,-
Bestel

De lange dagen van Castellamare

Catherine Banner

Een prachtige familieroman die zich afspeelt in Italië.  Een verhaal vol liefde en strijd, oorlog en vooruitgang. Een aanrader voor wie houdt van de romans van Isabel Allende en van Schitterende ruïnes.

€ 8,-
Bestel

Giulia Enders

Een vrolijk, open en informatief boek over de spijsvertering. Makkelijk te lezen en vol feiten, fabels, grapjes en de recentste wetenschappelijke inzichten. Giulia’s doel: iedereen meer kans geven op gezondheid.

€ 8,-
Bestel

Onze tips: