Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Spannende Boeken Weken: onze 11 spannende tipsSpannende Boeken Weken


Van 1 t/m 21 juni zijn het weer Spannende Boeken Weken! Als je in deze periode een Nederlandstalig boek koopt t.w.v € 12,50, krijg je het geschenkboekje Dolores Dolly Poppedijn van Thomas Olde Heuvelt cadeau!

Ben jij nog op zoek naar een nieuw spannend boek om tijdens de Spannende Boeken Weken te lezen? Wij helpen je graag een beetje mee en selecteerde onze 11 tips voor de Spannende Boeken Weken!

Onze 11 tips voor de Spannende Boeken Weken:

 

De wolven

Daniel Cole

In deze loeispannende climax van de Ragdoll-serie, worden Wolf, Baxter en Edmunds geconfronteerd met een onmogelijke nieuwe zaak.

€ 20,99
Bestel

Echo

Thomas Olde Heuvelt

Een huiveringwekkende thriller over obsessie, bezetenheid en de onverwoestbare kracht van de natuur. Van Thomas Olde Heuvelt, de auteur van het geschenkboekje voor de Spannende Boeken Weken en HEX.

€ 21,99
Bestel

Dertien

Steve Cavanagh

De moordenaar is geen verdachte… Hij zit in de jury ‘Thrillers zo geniaal als deze zie je niet vaak.’ Michael Connolly

€ 17,50
Bestel

Misleiding

Maria Adolfsson

Dé nieuwe Scandinavische thrillersensatie van dit jaar. Inspecteur Karen Hornby moet alles op alles zetten om de geheimen van het eiland Doggerland te ontrafelen.

€ 17,50
Bestel

De prijs

Erik Betten

Een onschuldig spel loopt gruwelijk uit de hand. De prijs is de tweede adembenemende thriller van Quarantaine-auteur Erik Betten, en speelt in op de angsten van onze samenleving.

€ 19,99
Bestel

Erfenis

Apotheker & Van Dissel

Een gelaagde thriller over familie, uitbuiting en nietsontziend egoïsme. Een nieuw Nederlands thrillerfenomeen voor liefhebbers van Penoza.
Genomineerd voor de Gouden Strop 2018

€ 19,99
Bestel

Quarantaine

Erik Betten

Een actuele thriller over een dodelijke bacterie – en een overheid die ondenkbare maatregelen neemt.
Winnaar van De Schaduwprijs 2018.

€ 19,99
Bestel

De dood van mevrouw Westaway

Ruth Ware

Iedere familie heeft zo zijn geheimen. Voor sommige zou je een moord doen. Nieuws thriller van de auteur van In een donker, donker bos.

€ 20,99
Bestel

Buiten bereik

Iris Boter

Haar man ging met hun zoontje Jonas op vakantie. Nu komt Jonas alleen terug en kan hij niet vertellen wat er is gebeurd…

€ 19,99
Bestel

Tik Tak

Chris McGeorge

Een gesloten kamer. Een lijk. Vijf verdachten. Drie uur om de moordenaar te vinden… Tik Tak is een rollercoasterthriller die je vanaf de eerste bladzijde te pakken heeft.

€ 19,99
Bestel

De jongen in de sneeuw

Samuel Bjørk

Het ijzingwekkende vervolg op Ik reis alleen en De doodsvogel met het beroemde rechercheteam Holger Munch en Mia Krüger! In een bergmeer wordt een 22-jarige ballerina gevonden, bruut vermoord.

€ 20,99
Bestel

Om naar uit te kijken