Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Sterrenthriller-leesclub LIVEDoe jij mee aan de Sterrenthriller-leesclub LIVE?

Dit keer zoeken wij 30 lezers die willen deelnemen aan de LIVE leesclub van de nieuwe Samuel Bjørk, dit boek alvast willen lezen en de auteur willen ontmoeten in Amsterdam. Sneeuwwit is het nieuwste boek van Bjørk en deze keer gaan we terug in de tijd. Holger Munch en Mia Krüger, de inspecteurs uit Samuel Bjørks wereldberoemde thrillerreeks, zijn terug. Aanmelden voor de leesclub kan tot en met 24 oktober via onderstaand formulier. De 30 geselecteerde deelnemers ontvangen enkele dagen later een ingebonden proef. De officiële verschijndatum van dit boek is 16 november.

Over de LIVE leesclub: 
Graag ontvangen we de 30 deelnemers op zondag 14 november, van 14.30 uur – 16.30 uur, hier bij ons op kantoor. Op deze dag kun je in gesprek met de uitgever en auteur, en is het hét moment om Samuel Bjørk te ontmoeten. Onder het genot van een hapje en drankje zullen wij deze Sterrenthriller-leesclub starten. Van te voren ontvang je van ons een ingebonden proef, om alvast het verhaal te lezen. Na afloop van de leesclub ontvang je van ons een gesigneerd exemplaar. Kortom, een unieke kans!

LET OP: je kunt alleen deelnemen aan deze leesclub als je zondagmiddag 14 november aanwezig bent bij de LIVE leesclub mét de auteur in Amsterdam. Deze keer worden er geen leesclubvragen gesteld in de Facebookgroep.

MELD JE HIER AAN

Meer info over het boek kun je hier vinden. 

 

Onze tips: