Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

The Witcher: de hitserie op NetflixHeb jij de Netflix-serie: The Witcher al helemaal afgekeken? Op zoek naar meer verdieping in de boeken? De volledige The Witcher-serie is nu met nieuwe omslagen leverbaar. De serie over Geralt van Rivia, die bestaat uit acht boeken (inclusief proloog), is een internationale bestseller, waarvan drie videogames en een graphic novel zijn verschenen. Bovendien is er dus de Netflix-serie met Henry Cavill in de hoofdrol. De boeken zijn inmiddels in meer dan twintig talen uitgebracht.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de fantasynieuwsbrief.

Liever de serie met de oude vormgeving bestellen? Bekijk hier de volledige serie in oude vormgeving.

 

 

Andrzej Sapkowski

De grootste fantasyserie van het moment: nu als filmeditie!

 

€ 17,50
Bestel

Andrzej Sapkowski

De Laatste Wens is het eerste boek van Andrzej Sapkowski over de avonturen van hekser Geralt. Een collectie korte verhalen bomvol magie en monsters.

€ 19,99
Bestel

Sapkowski, Andrzej

Het Zwaard der Voorzienigheid is het tweede boek over de avonturen van hekser Geralt. Het volgt direct op de collectie korte verhalen uit De Laatste Wens.

€ 19,99
Bestel

Sapkowski, Andrzej

Het Bloed van de Elfen is de eerste The Witcher-roman. Zijn verhaal begon in de bundel De Laatste Wens & Het Zwaard der Voorzienigheid.

€ 20,99
Bestel

Sapkowski, Andrzej

De Jaren van Verachting is het vierde boek van Andrzej Sapkowski en een direct vervolg op de roman Het Bloed van de Elfen.

€ 20,99
Bestel

Sapkowski, Andrzej

De Vuurdoop is het vijfde boek  over de avonturen van hekser Geralt, en een direct vervolg op de roman De Jaren van Verachting.

€ 20,99
Bestel

Sapkowski, Andrzej

De Zwaluwentoren is het zesde boek in de The Witcher-serie.

€ 20,99
Bestel

Sapkowski, Andrzej

De Vrouwe van het Meer is het zevende boek van Andrzej Sapkowski over de avonturen van hekser Geralt, en een direct vervolg op de roman De Zwaluwentoren.

€ 20,99
Bestel

Sapkowski, Andrzej

De proloog van Andrzej Sapkowski’s befaamde serie met hekser Geralt in de hoofdrol. Dé inspiratiebron voor de rol van Henry Cavill uit Netflix-hitserie The Witcher.

€ 20,99
Bestel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.