Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Zes tips voor een geweldige VaderdagHet is bijna Vaderdag! Tijd om jouw vader te verwennen. Geef hem een paar heerlijke uurtjes met een fijn boek cadeau. Wij zetten zes boekentips voor je op een rij. Een onvergetelijke Vaderdag gegarandeerd!

Oorsprong

Dan Brown

Oorsprong, de nieuwe Robert Langdon-thriller, is nu overal verkrijgbaar!

In dit nieuwe boek van Dan Brown houdt Robert Langdon zich bezig met de vragen: Waar komen wij vandaan en waar gaan wij naartoe?

€ 24,99
Bestel Meer info

40 Topjaren

Erik de Zwart

Voor 40 Topjaren interviewde journalist Robert Haagsma Erik de Zwart over de roerige tijden van de Nederlandse radio, over muziek en de ins and outs van het Nederlandse radiowezen.

€ 39,99
Bestel Meer info

Tasty tosti's

Darren Purchese

50 inventieve tosti-ideeën voor echte smaakexplosies van Masterchef Darren Purchese.

Tasty tosti’s is het perfecte kookboek voor iedereen die houdt van tosti’s maar uitgekeken is op de klassieke variant met ham en kaas.

€ 15,00
Bestel Meer info

Tik Tak

Chris McGeorge

Tik Tak van Chris McGeorge is de perfecte thriller voor fans van Daniel Cole, M.J. Arlidge en Ruth Ware. Chris McGeorge: de nieuwe koning van de locked room mystery.

€ 16,99
Bestel Meer info

Erfenis

Apotheker & Van Dissel

Erfenis van Henk Apotheker & Kirsten van Dissel is een gelaagde thriller over familie, uitbuiting en nietsontziend egoïsme. Een nieuw Nederlands thrillerfenomeen voor liefhebbers van Penoza.

€ 19,99
Bestel Meer info

Marionet

Daniel Cole

In Marionet, het vervolg op bestseller Ragdoll van Daniel Cole, is er een copycat moordenaar aan het werk…

€ 19,99
Bestel Meer info

Onze tips voor de voorleesdagen