Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Leuk cadeau voor Vaderdag? Dit zijn de 6 beste boekentipsVaderdag komt er weer aan! Dé dag om hem eens lekker in het zonnetje te zetten. Geef hem een paar heerlijke uurtjes met een fijn boek cadeau. Bekijk onze zes Vaderdag Boekentips voor de leukste, liefste, stoerste en grappigste vaders van Nederland. Een onvergetelijke Vaderdag gegarandeerd!

Neem bijvoorbeeld het laatste deel in de populaire Ragdoll-trilogie van Daniel Cole. Zijn spannende nieuwe thriller De wolven is nu overal verkrijgbaar. Houdt jouw vader meer van indrukwekkende non-fictie, dan is Schot in het duister van Azad Cudi meer iets voor hem. Of ga voor een origineel cadeau met Plezier in je werk van Bruce Daisley, voor iedereen die met (nog) meer plezier naar het werk wil. 

Wat je ook kiest, als je vader van lezen houdt, zit je met een fijn boek altijd goed!

Thomas Olde Heuvelt

Echo van Thomas Olde Heuvelt, auteur van het wereldwijd succesvolle HEX, is een huiveringwekkende thriller over obsessie, bezetenheid en de onverwoestbare kracht van de natuur. Thomas Olde Heuvelt overtreft zichzelf met Echo. Een verpletterend boek waar je vanaf de gruwelijk spannende openingsscène diep in verdwijnt.

€ 21,99
Bestel Meer info

Daniel Cole

In De wolven van Daniel Cole, de loeispannende climax van de Ragdoll-serie, worden Wolf, Baxter en Edmunds geconfronteerd met een onmogelijke nieuwe zaak.

€ 20,99
Bestel Meer info

Steve Cavanagh

In de sensationele thriller Dertien, de internationale doorbraak van Steve Cavanagh, beslissen dertien juryleden over het lot van de veroordeelde Robert Solomon.

€ 17,50
Bestel Meer info

Azad Cudi

Schot in het duister van Azad Cudi is het ongelooflijke verhaal van een Koerdische sluipschutter in de strijd tegen IS.

€ 19,99
Bestel Meer info

Dan Abnett

Iedereen wil de wereld overnemen is een gloednieuw Avengers-avontuur, gebaseerd op de superhelden van Marvels Stan Lee. Met Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye en Black Widow.

€ 17,50
Bestel Meer info

Bruce Daisley

Plezier in je werk van Bruce Daisley is voor iedereen die met meer plezier naar het werk wil. 

€ 19,99
Bestel Meer info

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.