Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Vakantieboeken: onze tips voor een onvergetelijke zomer!Vakantieboeken

 

Vakantieboeken: onze tips voor een onvergetelijke zomer

 

De zomer is officieel begonnen, dus tijd voor mooie vakantieboeken!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een fijne roman zoals het laatste boek van Jill Mansell of de nieuwe Rosie? Als je meer van spannende boeken houdt, dan is Echo van Thomas Olde Heuvelt of De wolven – het laatste deel in de Ragdoll-trilogie –  echt iets voor jou. Maar ook als je liever non-fictie of fantasyboeken leest, of op zoek bent naar een boek voor je (klein) kind, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben altijd wel een passend vakantieboek voor jou!

Wij dagen iedereen uit de hele zomer te lezen! Doe ook mee met onze Zonnige Zomerbingo op Instagram en maak kans op een boekenpakket t.w.v. € 100,-

 

Bekijk hier onze achttien boekentips:

 

 

 

Echo

Thomas Olde Heuvelt

Echo van Thomas Olde Heuvelt, auteur van het wereldwijd succesvolle HEX, is een huiveringwekkende thriller over obsessie, bezetenheid en de onverwoestbare kracht van de natuur.

€ 21,99
Bestel Meer info

De wolven

Daniel Cole

In De wolven van Daniel Cole, de loeispannende climax van de Ragdoll-serie, worden Wolf, Baxter en Edmunds geconfronteerd met een onmogelijke nieuwe zaak.

€ 20,99
Bestel Meer info

Ik wil met je mee!

Jill Mansell

Ik wil met je mee! is de nieuwste hartverwarmende feelgoodroman van Jill Mansell, de bestsellerauteur van Stuur me een berichtje en Ik zie je op het strand. 

€ 15,99
Bestel Meer info

De kleine bakkerij aan het strand

Jenny Colgan

Nieuw boek van Jenny Colgan, auteur van Café, Zon & Zee. De kleine bakkerij aan het strand is een heerlijke feelgood vol humor, passie en romantiek.

€ 17,50
Bestel Meer info

De acht of negen levens van Stella Fortuna

Juliet Grames

Een prachtig familieverhaal: bruisend, meeslepend en ontroerend, een verhaal als een Italiaanse opera. Voor iedereen die heeft genoten van de boeken van Chloe Benjamin en Holly Ringland.

 

€ 22,50
Bestel Meer info

Het Rosie resultaat

Graeme Simsion

Voor alle Rosie-fans verschijnt eindelijk het derde deel over Don Tillman en Rosie! Het Rosie Resultaat van Graeme Simsion is weer even hilarisch en herkenbaar als Het Rosie Project en Het Rosie Effect.

€ 20,99
Bestel Meer info

Dertien

Steve Cavanagh

In de sensationele thriller Dertien, de internationale doorbraak van Steve Cavanagh, beslissen dertien juryleden over het lot van de veroordeelde Robert Solomon.

€ 17,50
Bestel Meer info

Misleiding

Maria Adolfsson

Doggerland van Maria Adolfsson is dé nieuwe Scandinavische thrillersensatie van dit jaar. Inspecteur Karen Hornby moet alles op alles zetten om de geheimen van het eiland Doggerland te ontrafelen.

€ 17,50
Bestel Meer info

Verknocht

Lisette Jonkman

Na Verkikkerd en Verslingerd is Lucy terug in het langverwachte laatste deel Verknochtvan Lisette Jonkman, een heerlijke feelgoodroman waarin Lucy op een kruispunt in haar leven staat…

€ 17,50
Bestel Meer info

De ideale man

Mathilde Hoekstra

De ideale man van Mathilde Hoekstra is een komisch en herkenbaar verhaal over een jonge moeder die uit haar ingedutte relatie wil stappen. De fout van haar leven of de beste beslissing ever?

€ 17,50
Bestel Meer info

Sneeuw

Nacho Carretero

In Sneeuw laat Nacho Carretero de vuile geschiedenis van de dagelijkse praktijk van de drugshandel in Galicië zien. Voor de liefhebbers van GomorraMocro Maffia en Narcos.

€ 20,99
Bestel Meer info

Bitcoin Billionaires

Ben Mezrich

Bitcoin Billionaires van Ben Mezrich is het verbijsterende verhaal van de broers Winklevoss, de allereerste bitcoin-miljardairs.

€ 19,99
Bestel Meer info

Wondersmid

Jessica Townsend

Na Nevermoor – Morrigan Crow en het Wondergenootschap van Jessica Townsend is er nu het superspannende vervolg: Wondersmid – De roeping van Morrigan Crow. 

€ 17,99
Bestel Meer info

Gedonder met de Grieken

Gary Northfield

Gedonder met de Grieken van auteur-illustrator Gary Northfield is het vierde deel over de grappige zebragladiator Julius Zebra. Na de Romeinen, Britten en farao’s zijn nu de Oude Grieken aan de beurt.

€ 15,99
Bestel Meer info

Escape game-Gevangen op de kermis

Beleef de escape room-sensatie thuis met Escape game – Gevangen op de kermis.

€ 8,99
Bestel Meer info

The big Book of Challenges

The big book of challenges is de perfecte gids voor een bruisend leven. Met 100 uitdagingen waarmee je binnen de kortste keren de dagelijkse sleur doorbreekt.

€ 18,99
Bestel Meer info

De prijs

Erik Betten

De prijs is de tweede adembenemende thriller van Quarantaine-auteur Erik Betten, en speelt in op de angsten van onze samenleving.

€ 19,99
Bestel Meer info

Kiekeboe

Chris McGeorge

Kiekeboe is de nieuwe thriller van Tik Tak-auteur Chris McGeorge, en speelt zich af rond de verdwijning van vijf studenten.

€ 19,99
Bestel Meer info

Spannende Boeken Weken: