Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Vakantieboeken: onze tips voor een onvergetelijke zomer!De beste tips:

Meer info

Daniel Cole keert met Mimic terug naar de wereld van zijn Ragdoll-serie, met een zenuwslopend nieuw verhaal over een seriemoordenaar die ’s werelds grootste kunstwerken nabootst… met de lichamen van zijn slachtoffers.

Meer info

De opvolger van de bestseller Camino. Hit the road met de nieuwe Simsion! Ga mee naar Italië. Op weg naar Rome verandert alles.

Meer info

Van de auteur van het prijswinnende boek Het bloemenmeisje. Frankrijk: een jaar andat haar man zelfmoord pleegde op de Camino loopt Lotte dezelfde route en ontrafelt een duister geheim.

Meer info

Didi krijgt de schrik van haar leven als ze na dertien jaar weer oog in oog staat met Shay Mason, haar eerste liefde. De vlinders van toen zijn in één klap terug. 

Meer info

Laat je betoveren door De magische wereld van Charlie, een nieuwe serie van Audrey Alwett. In Leerling-toveraar, het eerste deel van de serie, neemt de auteur je mee naar een magisch universum vol humor, spreuken en bijzondere avonturen.

Meer info

Deel 2 in de Happy Ever After-serie: Zoek de zon op. Zoë verlaat met haar zoontje het lawaaierige Londen; ze heeft een oppasbaan in Schotland aangenomen. Het klinkt hemels! Bij aankomst wordt Zoë echter geconfronteerd met een humeurige baas en een bende onhandelbare kinderen. Was dit wel de juiste beslissing?

Meer info

Hollywood, 1969… Je had erbij moten zijn! Once Upon a Time in Hollywood van regisseur Quentin Tarantino werd genomineerd voor tien Oscars en wordt gezien als een van de beste films van de afgelopen jaren. Speciaal voor deze novelization nam de regisseur en scenarist zelf de pen in de hand om zijn personages en hun wereld verder uit te diepen.

Meer info

Wanneer historicus Laura in het verhaal duikt van de onbeantwoorde liefde van haar grootmoeder, wordt ze zelf verlief op een man met een groot geheim. Een nieuwe heerlijk feelgoodserie.

Meer info

Het toevallige leven van B.I.G. is een nieuwe hilarische meidenserie vol dagboekverhalen en doodles van auteur-illustrator Jen Carney. Welkom in het leven van Billie Idema Groen – een meisje met drie ongelukkige initialen, twee lieve moeders en één grote vergissing die haar leven flink op z’n kop zet.

Meer info

In Time to Eat (ook bekend van Netflix) laat Brits tv-icoon Nadiya Hussain je kennismaken met de lekkerste én meest tijdbesparende recepten. Dit kookboek is voor iedereen die het te druk heeft om lang in de keuken te staan, maar tegelijkertijd tóch gezond, smakelijk en stressvrij wil eten.

Meer info

Wanneer haar tante overlijdt, erft Nicole een klein pretpark. Hoewel het in een verschrikkelijke staat verkeert en haar tante hoge schulden had, is Nicole vastbesloten om het park nieuw leven in te blazen.

Meer info

Geheim agent Max is het vierde deel in de populaire Geheim agent-serie. Er is een nieuwe geheim agent…., geheim agent Max!

Onze tips: