Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Vampyria – Victor DixenWanneer de nacht valt, ontwaakt het Hof van Schaduw…

Vampyria, de ya-bestsellerserie van de Franse schrijver Victor Dixen, is in Frankrijk een ware sensatie. Hof van Schaduw is het eerste deel en verschijnt nu ook in het Nederlands, in een eenmalige luxe editie. Huiveringwekkend spannend en betoverend mooi!

Het is 1715 als Zonnekoning Lodewijk xiv sterft. Vanaf dat moment leeft hij voort als Schaduwkoning van de vampieren en houdt hij zijn rijk in een ijzeren greep. Gewone stervelingen dienen zich te houden aan strenge regels en moeten de vampieraristocratie letterlijk van vers bloed voorzien.

Drie eeuwen later regeert de Schaduwkoning nog steeds, maar groeit het verzet onder de gewone mensen. Wanneer Jeannes ouders en broer vermoord worden vanwege hun rebellie, zweert Jeanne wraak te nemen op de Schaduwkoning. Ze weet, vermomd als dochter van een baron, te infiltreren in de school op Versailles waar jonge edelen worden opgeleid voor het hof. Achter de gouden façade van Versailles is een wereld vol intriges, verraad en gruwelijkheden. Lukt het haar te overleven tussen de ondoden?

Het Hof van Schaduw nodigt je uit voor een gemaskerd bal

Ben je klaar voor een gemaskerd bal? Boekhandel Scheltema verandert op 16 juni in het Hof van Schaduw. En jij kan er die avond bij zijn! Het wordt een boektok event om nooit meer te vergeten! Voor deze exclusieve avond zijn slechts 100 kaarten te verkrijgen, dus schrijf je snel in om als eerste op de hoogte te zijn.

De tickets gaan €32,50 kosten en dit is inclusief het boek, ter waarde van €24,99. Je bent dan de eerste die deze Limited Edition in handen heeft!

Waar: Boekhandel Scheltema
Wanneer: vrijdagavond 16 juni

Vampyria VIP-lijst

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van Vampyria en het gemaskerd bal aan Het Hof van Schaduw? Schrijf je hieronder in voor de Vampyria Vip-lijst!

Bekijk hier de Vampyria boektrailer

Bekijk hier de boektrailer van Vampyria

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.