Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Vinnie en Flos – Samen durven ze allesVinnie en Flos is een nieuwe serie over alle eerste keren in het leven van alle peuters en kleuters. Voor alles wat Vinnie een beetje spannend vindt heeft Flos een oplossing, want samen durven ze alles!

Vinnie verhuist met zijn ouders naar een nieuw huis. Alles is spannend, ook de nieuwe slaapkamer. Maar dan ontmoet hij Flos, die in een boek in zijn kamer woont. Vinnie en Flos worden dikke vrienden en beleven samen allerlei spannende avonturen.

  • Een nieuw vrolijk duo, samen durven ze alles
  • Herkenbare verhalen over de wereld van peuters en kleuters
  • Meegroeiserie: met voorleesboek en kartonboeken

De serie is gemaakt  door Marte Jongbloed, die eerder twee keer de Pluim van de Senaat heeft gewonnen, en Natascha Stenvert, bekend van Kolletje & Dirk en André het astronautje.

Op bezoek

Marte Jongbloed en Natascha Stenvert

Het tweede voorleesboek over Vinnie & Flos. Grappige verhalen voor kleuters over een duo dat je onmiddellijk in je hart sluit.

€ 15,99
Bestel

Nieuwe vrienden

Marte Jongbloed en Natascha Stenvert

Vinnie & Flos is een nieuw vrolijk voorleesboek voor alle peuters en kleuters. Ik durf alles, ook als ik bang ben!

€ 15,99
Bestel Kleurplaat

Huis

Marte Jongbloed en Natascha Stenvert

Vinnie & Flos – Huis is een stevig kartonboek over het vrolijke duo Vinnie & Flos, van Pluim-winnares Marte Jongbloed en illustrator Natascha Stenvert. De boeken over Vinnie en Flos gaan over alle eerste keren in het leven van peuters en kleuters geeft ze net dat beetje zelfvertrouwen om nieuwe dingen te ontdekken. In dit boek ontdek je alles over hun huis. 

€ 7,99
Bestel Doolhof

Familie

Marte Jongbloed en Natascha Stenvert

Vinnie & Flos – Familie is een stevig kartonboek over het vrolijke duo Vinnie & Flos, van Pluim-winnares Marte Jongbloed en illustrator Natascha Stenvert. De boeken over Vinnie en Flos gaan over alle eerste keren in het leven van peuters en kleuters geeft ze net dat beetje zelfvertrouwen om nieuwe dingen te ontdekken.

€ 7,99
Bestel Doolhof

Onze tips: