Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Maar liefst vier Vlag en Wimpel-winnaars!Zojuist is bekendgemaakt dat maar liefst drie titels uit het fonds van Luitingh-Sijthoff met een Vlag en Wimpel zijn bekroond. De Vlag en Wimpels worden uitgereikt door de Griffel- en Penseeljury.

Jij begint, van Kees Spiering en Alette Straathof werd dubbel bekroond. Deze titel won een Vlag en Wimpel van zowel de Griffel- als de Penseeljury. Niemandsjongen en Nevermoor – Morrigan Crow en het Wondergenootschap wonnen de Vlag en Wimpel van de Griffeljury.

 

Kees Spiering, met illustraties van Alette Straathof

Kees Spiering staat bekend om zijn schitterende jeugdpoëzie in heldere taal. Nu, bijna vijftien jaar na zijn laatste dichtbundel, is er Jij begint: een prachtig verzorgde uitgave met bijzondere illustraties van de jonge, getalenteerde Alette Straathof.

Winnaar Vlag en Wimpel van de Griffel- én Penseeljury.

€ 19,99
Bestel

Katherine Marsh

Niemandsjongen van Katherine Marsh is het aangrijpende verhaal over een 14-jarige Syrische vluchteling die bevriend raakt met een rijke Amerikaanse jongen. Een must read voor alle kinderen in de bovenbouw van het basisonderwijs. Dit boek werd vertaald door Jasper Mutsaers.

Winnaar Vlag en Wimpel van de Griffeljury.

€ 18,99
Bestel

Jessica Townsend

Het eerste deel in een fantastische magische serie. Morrigan Crow is vervloekt. Ze is geboren op Avondstond, de onfortuinlijkste dag om geboren te worden. Niet alleen wordt ze beschuldigd van allerlei rampen, ze is ook gedoemd om te sterven in de nacht van haar elfde verjaardag. Maar het loopt allemaal anders… Dit boek werd vertaald door Sabine Mutsaers.

Winnaar Vlag en Wimpel van de Griffeljury.

€ 17,99
Bestel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.