Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Kolletje & Dirk – de leukste voorleesboeken voor kleuters!In de Kolletje & Dirk voorleesboeken voor kleuters beleven het meisje met de toversokken en haar vriendje Dirk allerlei avonturen

 

Kolletje is een vrolijk en eigenwijs meisje. Eigenlijk heet ze Katharina Orselia Laetitia, maar dat is natuurlijk een veel te lange naam! Voor haar vierde verjaardag krijgt ze toversokken van haar lievelingstante Laetitia. Als ze deze rood-witte toversokken aantrekt, kan ze opeens de wonderlijkste dingen. Ze sleept haar sokken overal mee naartoe en samen met haar vriendje Dirk beleeft ze zo de leukste avonturen.

De Kolletje & Dirk-boeken zijn voor meisjes én jongens en geschreven door Pieter Feller met heel veel vrolijke full colour illustraties van Natascha Stenvert. Elk boek bevat meerdere voorleesverhaaltjes. De verschillende delen zijn los van elkaar te lezen.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een GRATIS patroon voor de Kolletje-pop: https://www.lsamsterdam.nl/nieuwsbrief/kind-jeugd/

 

Krijg jij ook niet genoeg van de verhalen over Kolletje & Dirk? Volg deze vrolijke kleuters dan ook op Facebook! Met onder andere gratis verhalen, kleurplaten en knutsels, informatie over de poppenkast, winacties en nog veel meer.

Neem ook eens een kijkje op www.kolletje.com.

 

Een lekker dikke bundel met de verhalen van de vier seizoenen-boeken vol kleuteravonturen. Een heerlijke, dikke bundel om een jaar lang uit voor te lezen!

 

€ 15,-
Bestel Kleurplaat

Een bundel met nieuwe verhalen rond het thema van de Kinderboekenweek 2017. Veilig griezelen voor kleuters!

 

€ 4,99
Bestel

Het vierde en laatste deel in de seizoenen- serie. Kolletje en haar vriendje Dirk beleven deze keer allerlei herfstavonturen.

€ 12,99
Bestel Kleurplaat

Het is winter en het regent veel. Kolletje maakt zich zorgen over Sinterklaas. Glijdt hij straks niet uit over de daken?

€ 12,99
Bestel Kleurplaat

Nieuwe Kolletje-verhalen voor de Kinderboekenweek 2016: over opa’s en oma’s. In dit boek beleven Kolletje en haar vriendje Dirk avonturen met Kolletjes grootouders.

€ 4,99
Bestel

Na Taart met zomerkoninkjes (zomer) en Koning Winter valt in het water (winter) is er nu het boek over de lente.

€ 12,99
Bestel

Nieuwe Kolletje-verhalen die perfect aansluiten bij het thema van de Kinderboekenweek 2018: vriendschap.

€ 5,99
Bestel Kleurplaat

Nieuwe Kolletje-verhalen die perfect aansluiten bij het thema van de Kinderboekenweek 2018: vriendschap.

Mét vriendenboekje!

€ 7,99
Bestel Kleurplaat

Vier Sint met Kolletje en Dirk. Een leuk schoencadeautje!

€ 5,99
Bestel

Vier kerst met Kolletje en Dirk! Een ideaal cadeautje voor onder de boom.

€ 5,99
Bestel

Twaalf nieuwe verhalen over familie, adoptie en diversiteit. Mét uitklapstamboom!

 

In deze uitgave boordevol kleurrijke en vrolijke illustraties zijn Opa en oma voor altijd jong, Gruwelijk eng! en Kom erbij! gebundeld.

€ 12,50
Bestel

Speciaal voor de Kinderboekenweek 2019 verschijnt Kolletje & Dirk – Samen op reis. Vier nieuwe kleuterverhalen mét een reisspel voor onderweg!

€ 6,99
Bestel Kleurplaat

Speciaal voor de Kinderboekenweek 2020 (thema: geschiedenis) verschijnt Kolletje & Dirk – Het grote ridderfeest van Pieter Feller en Natascha Stenvert. Dit boek – met uitklapkasteel! – is ideaal voor alle kleuters, thuis en op school.

€ 6,99
Bestel

Een extra dikke Kolletje & Dirk, waarin de zes mooiste boeken zijn gebundeld. Nu met GRATIS sleutelhanger.

€ 20
Bestel

€ 13,99
Bestel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.