Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Jessica Mendrik


Online marketing

Toen mijn begeleidster tijdens mijn studie Redactie en Mediaproductie zei: ‘Jij moet het boekenvak in!’, dacht ik: ‘Huh?’. Maar wat bleek, ze had gelijk! Lezen deed ik veel, heel veel. Tekst en mooie verhalen, daar was ik wel voor in. Toen er een boek gerelateerd studieproject aan bod kwam was niemand enthousiast, behalve ik. Want hé, radio en televisie zijn toch veel leuker? Ik vond van niet, en ging daarna stagelopen bij LS op de redactie. Ik had het erg naar mijn zin. Na het afronden van mijn studie liep ik nog stage op de marketingafdeling van Ambo Anthos om mij verder in het vak te verdiepen. En nu ben ik terug bij LS. Ik doe mijn werk met veel plezier. Vooral de diversiteit aan boeken bij LS, dat vind ik fijn.

Mijn quilty pleasure: een heerlijke feelgood roman, met een overdosis humor en romantiek. Jenny Colgan is dan ook mijn favoriete nieuwe auteur bij Luitingh-Sijthoff. Maar een heerlijke thriller als Ragdoll of de boeken van Lee Child sla ik niet af. Voor kinderboeken kun je mij altijd wakker maken. De prachtige prenten van Benji Davies, de geweldige verhalen van onze Nederlandse auteurs als Enne Koens, Marte Jongbloed en Manon Sikkel. Of toch de mooie boeken uit het buitenland. Feo en de wolven is stoer, spannend, magisch en zeker mijn favoriet! Zo veel mooie boeken.. Bijna niet uit te kiezen!

En als ik dan even niet aan het lezen ben, kun je mij doordeweeks en in het weekend vinden op de badmintonbaan. Maar wat is er lekkerder dan na een avondje sporten je bed in duiken met een fantastisch boek?!

Spannende Boeken Weken: