Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Susanne BruistenRegelmatig lag ik vroeger tot lang na bedtijd met mijn leeslampje in bed. Eerst was het Harry Potter en De Griezelbus, maar al snel veranderde dit naar Stephen King en elk fantasyboek wat ik te pakken kon krijgen (De Hobbit, Het zwaard van Shannara, De boeken van de Zieners, en toch nog heel vaak Harry Potter). Die leeslust heeft me nooit verlaten. Toen ik aan het eind van mijn studie Engelse Taal en Cultuur in Leiden tijd had voor een stage, was ik dan ook blij verrast me aan te kunnen sluiten bij het team van Luitingh-Sijthoff.

Inmiddels ben ik, met allerlei omwegen, op afdeling Rechten beland – een heel andere richting dan ik had verwacht, maar een waar ik goed op mijn plek ben. Ik geniet van de hier nieuw binnenkomende boeken en lees nog steeds het liefst fantasy. Maar ook met thrillers (Erik Bettens Quarantaine is een favoriet) en de sporadische feelgood of historische roman vermaak ik me prima!

Mijn vrije tijd vul ik met van alles. Lezen, schrijven en tekenen eisen de meeste tijd op, maar ook gamen, zingen en breien doe ik graag. En ik heb altijd tijd voor een nieuwe hobby, leuke tv-serie of mooie film.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.