Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Zin in Feelgood-tiendaagseDe Zin in Feelgood-tiendaagse is gestart. Tien dagen lang de leukste (win)acties, interviews, kortingen op diverse boeken, de uitreiking van de schrijfwedstrijd en nog veel meer! Blijf deze pagina in de gaten houden. Heb je je nog niet ingeschreven voor de Zin in Feelgood-tiendaagse UPDATE? Doe dat dan snel hieronder, waarbij je het volledige feelgoodverhaal kunt volgen. En pssst! hieronder staan ook nog wat fijn kortingsacties op een rij. Veel (lees)plezier!

Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Zin in Feelgood-vervolgverhaal:

Meld je nu alvast aan om helemaal op de hoogte te blijven van de Zin in Feelgood-tiendaagse! Tien dagen lang ontvang je van ons een nieuwsbrief, met een hoofdstuk van het volgverhaal, een fijne e-actie en nog veel meer leuks. De moeite waard!

MELD JE HIER AAN.

Stem op het beste Zin in Feelgood-boek van 2021:

Het afgelopen jaar zijn er heel vele mooie feelgoodboeken verschenen. Wat vond jij het beste Zin in Feelgood-boek van 2021? Stem HIER op het boek naar jouw keuze. 

Het is lastig om te kiezen uit deze fantastische titels. Toch is het is mogelijk om op maar één boek te stemmen. Wij zijn benieuwd!

Maak kans op een feelgood-kratje:

Speciaal voor de Zin in Feelgood-tiendaagse een leuke winactie bedacht. Namelijk een goedgevuld roze feelgood-kratje! 

Doe mee en maak kans op een kratje gevuld met zeven heerlijke feelgood-boeken, een setje Jenny Colgan ansichtkaarten en een Jill Mansell vouwvaas.

KLIK HIER OM KANS TE MAKEN.

Doe mee met onze auteursquiz:

Voor de Zin in Feelgood-tiendaagse hebben wij een quiz opgezet! Zes van onze auteurs hebben een super leuk filmpje opgenomen waarin zij jou iets vertellen over zichzelf of hun liefde voor feelgood. 

Bij elke vraag hoort een video van de desbetreffende auteur. Let goed op wat je in het filmpje ziet en hoort. Kies vervolgens het antwoord waarvan jij denkt dat het goed is en noteer de letter die achter jouw gekozen antwoord staat. Aan het eind van de quiz vul je jouw zesletterwoord in en wie weet maak jij wel kans op een boekenpakket!

KLIK HIER OM MEE TE DOEN!

Bestel deze boeken nu extra voordelig:

(acties zijn geldig van 20 t/m 30 september 2021)

BESTEL HIER

Het ultieme romantische kerstboek! Twaalf dagen voor kerst van Jenny Bayliss is hilarisch en ook nog eens superromantisch.

BESTEL HIER

Wat als je je grote verloren liefde opnieuw zou kunnen beleven? Een heerlijke roman van Josie Silver, bekend van de bestseller Een dag in december.

BESTEL HIER

Evie en haar nieuwe huisgenoot Dean hebben één regel: geen vragen, gewoon vrienden. Maar regels zijn er om gebroken te worden…

BESTEL HIER

Dansen op de Piazza Navona van Kate Eberlen is een heerlijke en meeslepende roman over de liefde in de Eeuwige Stad: Rome.

Lees nu de Nueva Vida-novelle:

Ga je mee terug naar waar het allemaal begon?

We hebben een leuke verrassing voor deze Zin in Feelgood-tiendaagse: Vakantie in Blanes van Anna Thomas, de prequel van de Nueva Vida-serie is op 23 september verschenen. 

Linda, Judith en Ellen gaan op vakantie naar Blanes. Op het programma staan zon, zee en heel veel wijn. Maar de dames zijn nog niet eens aangekomen in Spanje of ze worden al versierd door drie Nederlandse jongens. De jongens Mark, Paul en Nick zijn zeker niet van plan de dames deze vakantie met rust te laten, en algauw worden de zes jongeren erg close. Nick valt al snel voor ‘Baywatch’ Ellen en Paul zou het liefst meteen een ring om de vinger van Judith schuiven. Mark en Linda blijven over, en hoewel Mark zich soms mateloos irriteert aan de goedgebekte Linda, bouwen ze toch een sterke band op. Maar wat moet je ook anders, als je door je vrienden gekoppeld wordt?

BESTEL VAKANTIE IN BLANES HIER!

E-BOOKACTIES:

ACTIE NIET MEER GELDIG
ACTIE NIET MEER GELDIG
ACTIE NIET MEER GELDIG
ACTIE NIET MEER GELDIG
ACTIE NIET MEER GELDIG
ACTIE NIET MEER GELDIG
ACTIE NIET MEER GELDIG

ACTIE NIET MEER GELDIG

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.