Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

36 vragen waardoor ik anders naar jou ben gaan kijken


Vicki Grant

ISBN:
9789024579501
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
320 pag.
Verschenen:
22-06-2018

Twee willekeurige vreemden, twee geheimen en zesendertig vragen. Worden ze verliefd? Geniale, grappige en eigentijdse YA-roman

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

€ 18,99
Bestel

36 vragen waardoor ik anders naar jou ben gaan kijken van Vicki Grant is een geestig en eigentijds YA-boek over twee jongeren die meedoen aan een onderzoek over verliefdheid. 

Hildy en Paul hebben ieder zo hun eigen redenen om mee te doen aan het experiment dat draait om de vraag: kunnen twee vreemden in heel korte tijd verliefd op elkaar worden? Ze moeten elkaar zesendertig vragen stellen, van ‘Welke herinnering zou je liever vergeten?’ tot ‘Wanneer heb je voor het laatst voor jezelf gezongen?’. Tegen de tijd dat ze alle vragen hebben beantwoord, hebben ze gelachen, gehuild, gelogen, dingen naar elkaar gegooid, zijn ze boos weggelopen en weer teruggekomen. En ze hebben elkaars diepste geheim ontdekt. Maar zijn ze ook verliefd geworden? 

De Canadese Vicki Grant baseerde haar boek, dat geschreven is in Q&A’s, instant messaging en doodles van Paul, op een bestaand wetenschappelijk experiment van de Amerikaanse psycholoog Arthur Aron in de jaren negentig. Zodra je dit boek uit hebt, ga je meteen op zoek naar een vreemde om dit zelf uit te proberen. Wie weet word je wel verliefd!

ISBN:
9789024579501
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
320 pag.
Verschenen:
22-06-2018

'Realistisch, vrolijk en hilarisch.'

Atlantic Books Today

'Dit verhaal is zo mooi en lief!'

Awesomebookloverblog

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de Kookboekenweek