Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Penryn & het gevecht om hemel en aarde


Susan Ee

ISBN:
9789021809403
Uitvoering:
E-book
Omvang:
292 pag.
Verschenen:
27-08-2015
Serie:
Angelfall - 3

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

€ 3.99
Bestel
Het lot van hemel en aarde ligt in handen van één meisje…

Na een gewaagde ontsnapping zijn Penryn en Raffe op de vlucht voor de engelen. Ze hebben zo snel mogelijk een arts nodig om de gruwelijke veranderingen ongedaan te maken die de engelen hebben uitgevoerd op Raffe en op Penryns zusje Paige. Maar ze worden onverwacht geconfronteerd met een schokkende onthulling uit Raffes verleden.

Wanneer de engelen een nachtmerrie loslaten op de mensheid, maken beide kampen zich op voor oorlog. Penryn en Raffe worden gedwongen een kant te kiezen in het gevecht om de aardse heerschappij. Kiezen ze voor hun eigen soort, of voor elkaar?

Over Angelfall:
‘Het begin van een nieuwe serie die je niet mag missen.’ Young Adult Books
‘Penryn is een sterke maar kwetsbare mix langs de lijnen van Buffy of Katniss.’ Lezersreactie op Bol.com over Angelfall 1
‘Ik heb genoten van deze opvolger. Penryn & de nieuwe wereld leest als een van waanzin doordrenkte apocalyptische droom.’ Lezersreactie op Bol.com over Angelfall 2

Susan Ee is de auteur van de trilogie Angelfall. Ze is dol op fantasy, sciencefiction en horror, vooral als er een beetje romantiek in voorkomt. Penryn & het gevecht om hemel en aarde is het razend spannende slotdeel van haar trilogie.
ISBN:
9789021809403
Uitvoering:
Book
Omvang:
292 pag.
Verschenen:
27-08-2015
Serie:
Angelfall - 3

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de Boekenweek