Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Schrijven kreng!


Lisette Jonkman

ISBN:
9789021809823
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
224 pag.
Verschenen:
27-11-2014
Genre:
Literaire non-fictie algemeen

Tips & trucs van de grappigste schrijfster van Nederland. Voor iedereen die bruist van de ideeën maar bang is voor de knipperende cursor.

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

€ 15,99
Bestel
Tips & trucs van de grappigste schrijfster van Nederland


Voor iedereen die bruist van de ideeën, maar bang is voor de knipperende cursor


Je wilt een romantisch, grappig en meeslepend verhaal schrijven, maar hebt geen idee waar je moet beginnen? Of misschien zit je vast in een verhaal en kun je wel wat tips gebruiken om verder te gaan? Schrijfster Lisette Jonkman deelt haar tips, blunders en misstappen met je.


Na het lezen van dit boek wil je nog maar één ding: verder met dat manuscript!


Lisette Jonkman schreef de romans Glazuur, Verkikkerd en Verslingerd. In Schrijven kreng! helpt ze je op haar humoristische wijze verder naar de volgende fase van je schrijfproject.
ISBN:
9789021809823
Uitvoering:
Paperback
Omvang:
224 pag.
Verschenen:
27-11-2014
Genre:
Literaire non-fictie algemeen

Pakkende titel! Vriendin (H)eerlijke inspiratie voor iedereen die wil groeien in het schrijven en/of zijn ideeën eindelijk concreet wil maken. Schrijven kreng! hoort op elk nachtkastje van boekliefhebbers thuis. Inclusief herkenbare momenten, tips, blunders en getrainde buikspieren dankzij de humor van Lisette. *****bydagmarvalerie.nl Schrijven kreng! is een leuk vormgegeven, maar ook zeer nuttig boek voor iedereen die ooit een boek wil schrijven. Damespraatjes.nl Wat kan zij grappig schrijven! frisenvrolijk.nl Het lijkt alsof ik in een soort ideeënpretpark terecht ben gekomen en ik op een mysterieuze wijze van de ene in de andere attractie terechtkom. (...) Lezen kreng! eenofandereblog.nl Grappige, onverwachte en bovenal goede tips & tricks van Lisette Jonkman. linda.nl Dit is geen saai, droog verhaal, maar ze legt dit precies uit op haar manier: lekker grappig en gek. Helemaal Lisette! adorablebooks.nl Schrijven Kreng is echt een sterk boek wat mij betreft. Het staat boordevol handige tips en je raakt er echt door geïnspireerd. booksandkisses.nl Voor alle schrijvers in spe onder ons die wel wat extra motivatie kunnen gebruiken; Lezen kreng! Dit boek geeft je op een vermakelijke wijze nuttige en praktische tips waardoor je niet kan wachten om zelf aan de slag te gaan. studenten.net  Schrijven Kreng! is denk ik het meest handige boek dat ik ooit gelezen heb. ***** Blogbymerdjelin.nl  Schrijven Kreng! is een absolute aanrader. Het is een perfecte mix van leesplezier en vakkundige tips om te schrijven. connieflipse.blogspot.nl Schrijven kreng!” is een erg zinvol boek voor iedereen die van schrijven houdt en het interessant genoeg vind om er 221 pagina's over te lezen. Het is geen straf, kan ik je vertellen. Lisette legt alles duidelijk uit, geeft erg zinvolle opdrachten mee en vertelt met een knipoog en humor. Yvetteschrijft.nl Een van de weinige non-fictieboeken die ik gniffelend en met plezier heb uitgelezen. young-adults.nl Het is een leuk, vrolijk en fijn hulpboek bij het schrijven

of gewoon ook voor als je niet schrijft. ivettemeteeni.blogspot.nl De grote kracht van Schrijven Kreng! is dat Lisette je absoluut niet vertelt hoe je het moet doen, ze vertelt je hoe je het kúnt doen en dat maakte voor mij een wereld van verschil. Alles dat zij heeft geleerd tijdens haar opleiding, plus haar ervaring, heeft ze verwerkt in een praktische, behapbare gids, doorspekt met humor en gênante bekentenissen, waardoor ze je het gevoel geeft dat je jezelf een dure en tijdrovende opleiding hebt bespaard, hetgeen ik niet anders kan noemen dan een prachtig cadeautje. martingijzemijter.nl Schrijven Kreng! is het leukste en blij-ste schrijfboek ever!  cravingpages.nl Het is eigenlijk zotjes hoeveel ik luidop heb gelachen of zelfs maar gewoon heb gegiecheld met dit boek. Serieus. Lachen, gieren, brullen en dat met een non-fictie over schrijven. Stel je voor! Maar het kan dus blijkbaar. Lisette heeft een geweldig gevoel voor humor en dat maakt dit boek rond schrijven lekker down to earth. Kathleen, verbeelding.org  Voor iedereen die houdt van schrijven is Schrijven kreng! een echt aanrader. Je krijgt vanzelf zin om verder te gaan met je manuscript. Ben je dol op de andere boeken van schrijfster Lisette Jonkman dan mag dit boek ook niet ontbreken in jouw boekenkast. Haar schrijfstijl zorgt ervoor dat je een grote lach op je gezicht krijgt tijdens het lezen van dit boek! Ik zeg: “Kopen en schrijven, kreng!” ***** moodslifestyle.nl

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de voorleesdagen