Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

De fijnste feelgoodboeken voor jou!Volg ons op social media: @zininfeelgood

Kijk jij ook uit naar dat moment op de bank, in het park, in de trein, in bed, waarop jij lekker kunt wegdromen in een goed boek? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Zin in Feelgood staat voor de fijnste feelgoodromans met humor, liefde en altijd een happy end! Iets voor jou? Wil je bijvoorbeeld inspiratie opdoen, meedoen aan leuke acties en altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom onze feelgoodboeken? Word dan lid van de Zin in feelgood-Facebookgroep. Volg ook onze Facebook– en Instagrampagina.

Zin in Feelgood-maand:

Speciaal voor de Zin in Feelgood-maand april maakten wij het Zin in Feelgood-magazine. Gratis te verkrijgen bij de lokale boekhandel, maar hier ook alvast digitaal te lezen. Boordevol exclusieve content, zoals interviews, kortingen en quizzen. Daarnaast organiseren we opnieuw een schrijfwedstrijd. Klik hieronder voor meer informatie.

Naast het magazine en de schrijfwedstrijd zullen onze feelgoodauteurs en -boeken deze gehele maand in het zonnetje staan. Denk aan uniek promotiemateriaal in de boekwinkels (met Zin in Feelgood-tasjes), een grote outdoorcampagne, kortingen op diverse e-books (zie hieronder) en volop leuke acties op onze sociale media.

Speciaal voor jou selecteerden wij hier alvast onze fijnste feelgood boeken:


Sorteer de boeken op

<<

Ga direct naar

Onze tips: