Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Game of Thrones boekenFan van HBO’s Game of Thrones? Gek op vuistdikke fantasyboeken? Lees dan alles over de wondere wereld van grootmeester George R.R. Martin en zijn boeken van Het Lied van IJs en Vuur. Deze reeks vormde de inspiratie voor het populaire Game of Thrones en de gloednieuwe spin-off The Long Night.

Laat je verrassen door de scherpe tong van Tyrion Lannister (gespeeld door Peter Dinklage). De (dodelijke) schoonheid van zijn beroemde tweelingzus en –broer (Lena Headey en Nikolaj Coster-Waldau). De rechtvaardigheid van Eddard Stark (Sean Bean) en de moed van zijn familie. Reis mee van het warme zuiden naar het ijskoude noorden, en ver voorbij de Muur, waar duistere wezens rondwaren.

Vuur & Bloed is Martins laatste toevoeging aan de wereld van Westeros, en speelt zich 300 jaar voor de gebeurtenissen in Het Spel der Tronen af, het eerste deel van Het Lied van IJs en Vuur. Een terugblik op een lang vervlogen tijd, waarin draken nog regeerden over het immense continent. Een tijd waarin er maar een koninkrijk was, geregeerd door de bloedmooie en bloedlustige Targaryens. Dit is hun verhaal, en hun reis naar de top van de IJzeren Troon.

Helemaal bij met Het Lied van IJs en Vuur? Probeer dan eens Martins geïllustreerde kinderboek De IJsdraak, of de eveneens geïllustreerde verhalenbundel De Ridder van de Zeven Koninkrijken. Beide boeken spelen zich ook in het verleden van Westeros af, en geven een uniek kijkje in wereld die ons al jaren op het puntje van onze stoel houdt.

George R.R. Martin

Het spel der tronen (1996)is het eerste deel van Het lied van ijs en vuur. Dit boek correspondeert met het eerste seizoen (2011) van de epische serie Game of Thrones.

€ 12,50
Bestel Meer info

George R.R. Martin

Boek twee, De Strijd der Koningen, vormt de basis voor het tweede televisie-seizoen van Game of Thrones (2012).

€ 12,50
Bestel Meer info

George R.R. Martin

Het eerste deel van boek drie Een Storm van Zwaarden 1: Staal en Sneeuwsluit aan bij het
derde seizoen (2013) van de HBO-serie.

€ 12,50
Bestel Meer info

George R.R. Martin

Het tweede deel van het derde boek: Een Storm van Zwaarden 2: Bloed en Goud correspondeert met het vierde seizoen van de televisieserie

€ 12,50
Bestel Meer info

George R.R. Martin

Een Feestmaal voor Kraaien is het vijfde boek uit George R.R. Martins Game of Thrones. De Zeven Koninkrijken zijn verdeeld…

€ 12,50
Bestel Meer info

George R.R. Martin

Een Dans met Draken 1 – Oude vetes, nieuwe strijd is het zesde deel uit George R.R. Martins serie Het Lied van IJs en Vuur 

 

€ 12,50
Bestel Meer info

George R.R. Martin

Een Dans met Draken 2 – Zwaarden tegen Draken is het zevende deel uit George R.R. Martins Game of Thrones – in vertaling Het Lied van IJs en Vuur.

 

 

€ 12,50
Bestel Meer info

George R.R. Martin

Korte verhalen uit de wereld van Game of Thrones: met illustraties van Prins Valiant-tekenaar Gary Gianni.
Een avontuur dat zich bijna een eeuw voor de gebeurtenissen in Game of Thrones afspeelt.

€ 19,99
Bestel Meer info

George R.R. Martin

De IJsdraak is de perfecte introductie tot de wereld van Het Lied van IJs en Vuur

De ijsdraak een legendarisch wezen dat ieder mens angst aanjaagt. Niemand heeft het beest ooit kunnen temmen, en als hij overvliegt, laat hij een spoor van sneeuw en gruwelijke vrieskou achter.

€ 14,99
Bestel Meer info

George R.R. Martin

Vuur en Bloed is het eerste deel van een tweedelige geschiedenis over het huis Targaryen van Westeros uit de boeken van Game of Thrones.

€ 29,99
Bestel Meer info

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.