Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Drie overheerlijke kerstmenu’s uit onze kookboeken



De feestdagen komen eraan en dat betekent ook dat het jaarlijkse kerstdiner nadert. Bij Luitingh-Sijthoff helpen we je graag een handje om indruk te maken op je (schoon)ouders, buren of vrienden. Omdat je Kerstmis natuurlijk op veel verschillende manieren kan vieren, geven wij niet één menutip, maar zelfs drie! Daarom vind je op deze pagina alle recepten voor een onvergetelijke kerst met een Surinaams, Italiaans of vegetarisch tintje. Als bonus doen we je het ook nog het recept cadeau van een heerlijke taart voor bij de koffie, borrel of het kerstontbijt.

Als je aan de slag gaat met de recepten op deze pagina, maak je kans op het kookboek waar het recept uit komt. Om mee te doen deel je een foto van jouw kookkunsten via Instagram of Facebook met #kerstdiner en tag je ons (@lsamsterdam) in je foto. Met de winnaar zal in de eerste week van januari contact opgenomen worden.

Moreen, Aretha en Martha Waal

De zussen Martha, Aretha en Moreen Waal delen in SuriMAM Cooking 2 heerlijke verse en gezonde Surinaamse gerechten, met een overvloed aan kruiden en groenten. Met kerst voorproeven uit dit kookboek? Probeer dan het volgende menu:

Voorgerecht: Vegetarische Saotosoep
Hoofdgerecht: Gevulde kip met sopropo
Nagerecht: Cassavepannekoekjes

€ 24,99
Bestel Download

Skye McAlpine

In het prachtig vormgegeven kookboek Aan tafel in Venetië van Skye McAlpine staan honderd heerlijke traditionele gerechten uit Venetië. Wij delen daaruit graag drie lekkere recepten om een echt Italiaans kerstdiner op tafel te toveren. Buon appetito!


Voorgerecht: 
Crostini met ricotta en vijgen
Hoofdgerecht Citroenrisotto (risotto al limone)
Nagerecht: In amarettosiroop gepocheerde perziken (pesche all’amaretto)

€ 29,99
Bestel Download

Nina Olsson

Nina Olsson, bekend van haar blog Nourish Atelier, is een echte autoriteit op het gebied van overheerlijk vegetarisch eten. Met deze recepten uit haar kookboeken Vega feest en Bowls of Goodness verras jij je gezelschap met een bijzonder vegetarisch kerstdiner!


Voorgerecht:
 Yogishasoep (zoete-aardappelsoep met koriander en kokosmelk)
Hoofdgerecht: Regenboogcurrytafel
Nagerecht: No-bake mangocheesecake

€ 20,00
Bestel Download

Vanessa Pourier

Bakken met een tropische twist is een bakboek vol Antilliaanse taarten, broden, koekjes en no-bake-gebakjes. Dankzij haar Antilliaanse roots weet Vanessa Pourier de lekkerste tropische bakrecepten te creëren, die door alle bakliefhebbers goed uit te voeren zijn. Voor kerst geven wij jou graag het recept van Vanessa’s ‘bolo di dadel ku nechi’, oftewel: haar overheerlijke dadeltaart met walnoten. Ideaal om te serveren bij de koffie, als toetje of als lekkernij bij je kerstontbijt.

€ 22,50
Bestel Download

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.