Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

7 redenen om feelgood te lezen



7 redenen om feelgood te lezen? ? Jij kunt er natuurlijk nog wel 100 meer verzinnen! Feelgood lezen is namelijk altijd een goed idee. Elke dag van de week en het liefst 24 uur per dag. Oké, soms moet je ook gewoon nog werken, moet de was worden gedaan en moet het eten worden gekookt.

  1. Een goed excuus voor een lekker drankje
    Of je nu het liefst met een lekker kopje thee onder een dekentje een boek leest of juist met een glas heerlijke wijn, feelgood is het beste genre om dit bij te doen.
  2. Je zit altijd op een roze wolk
    Eerste liefdes, idyllische plaatsjes en heel veel plezier. Lekker wegzwijmelen bij de meest romantische scenes is misschien wel het beste gevoel dat er bestaat. Feelgood is een genre dat je met plezier leest en met een goed gevoel dichtslaat.
  3. Telkens weer een nieuwe liefde
    Boeken binnen het feelgoodgenre zijn perfect om je bij in te leven. En dan natuurlijk vooral de romantische kant van het verhaal. Want ook al gun je het de hoofdpersoon zo erg om de liefde van haar leven te vinden, was jij het maar die met die knappe Schot stond te zoenen…
  4. Het leest makkelijk weg
    Feelgood bestaat zelden uit lange zinnen en moeilijke woorden. Vaak zit het verhaal perfect in elkaar en bouwt het zich snel op. Geen lange tochten die de hoofdpersonen moeten afleggen, gewoon lekker snel en to the point.
  5. Inspiratie voor de leukste dates
    Van picknicks tot nachtjes weg en van samen een hotel opknappen tot taarten bakken. De dates die de karakters in feelgoodboeken hebben zijn ook superleuk om uit te voeren in het echte leven!
  6. Zwijmelen over knappe fictionele mannen
    Misschien is dit punt wel het allerleukste aan het lezen van feelgood: knappe fictionele mannen. Mannen die alles doen voor de hoofdpersoon is misschien wel het meest romantische wat er bestaat. En dan die ogen… en dat haar… en die spierballen…
  7. Happy end (bijna) gegarandeerd
    Geen cliffhanger, zielige eindes of massamoord op het eind. Boeken binnen het feelgoodgenre hebben (bijna) altijd een happy end!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.