Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Een serie lezen was nog nooit zo leuk!De beste series lezen? Wij hebben diverse eerste delen in een serie nu extra afgeprijsd als e-book. Een serie bingen ken je natuurlijk wel van een tv-serie. Maar binge-read ook eens een fantastische fantasyserie, of een thrillerserie die je niet kunt wegleggen. Natuurlijk kun je ook wegdromen in de vele romanseries. Begin nu met het lezen van dé serie die al een tijdje op jouw lijstje staat. Wedden dat je niet meer kunt stoppen? Gelukkig kun je daarna gewoon doorlezen met de overige delen.

Altijd op de hoogte blijven van onze boeken of van onze e-bookacties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

*Actie in samenwerking met VBK uitgevers, bij diverse afnemers beschikbaar, alleen geldig in de maand augustus 2021

Zin in Feelgood:

Bekijk alle afgeprijsde romanseries.

Van € 10,99, nu voor € 3,99

De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan is het eerste deel van De kleine bakkerij-serie en een heerlijke feelgood vol humor, passie en romantiek.

Van € 9,99, nu voor € 4,99

Het koetshuis van Karin Quint is het eerste deel in de nieuwe feelgoodserie over Rosaville, een landgoed vol romantiek, geheimen en grandeur

Van € 4,99, nu voor € 2,99

Een onverwachte zomer is deel 1 van de serie Campinggeluk. Vol humor en verwikkelingen gesitueerd op een camping op de Veluwe.

Van € 3,99, nu voor € 2,99

Eén depresso, alsjeblieft is het eerste deel van de feelgoodserie De koffiesalon van Marloes Berghege.

Fantasy:

Bekijk alle afgeprijsde fantasyseries.

Van € 7,99, nu voor € 3,99

In dit eerste deel van Robert Jordans Het Rad des Tijds-cyclus – nu met compleet nieuwe proloog Raven – dreigt alles wat was, wat is en wat zal zijn verloren te gaan. Want zo staat het geschreven…

Van € 14,99, nu voor € 4,99

In dit eerste deel van de nieuwe Scholomance-trilogie van Ontworteld-auteur Naomi Novik, maken we kennis met El, en de magische school die je maar op twee manieren kunt verlaten: dood of met diploma.

Van € 9,99, nu voor € 2,99

Het eerste seizoen (2011) van de epische serie Game of Thrones correspondeert met boek 1, Het Spel der Tronen, wat al in 1996 verscheen.

Van € 12,99, nu voor € 3,99

Dit is de eerste verzameling verhalen van Andrzej Sapkowski met hekser Geralt in de hoofdrol. Dé inspiratiebron voor de rol van Henry Cavill uit Netflix-hitserie The Witcher.

Thrillers:

Bekijk alle afgeprijsde thrillerseries.

Van € 8,99, nu voor € 4,99

Ik reis alleen is het internationaal succesvolle thrillerdebuut van de Noorse schrijver Samuel Bjørk, over inspecteur Holger Munch en zijn collega Mia Krüger.

Van € 7,99, nu voor € 3,99

Een gruwelijk spannende thriller van de meesterverteller Stephen King. Het eerste deel in de Mr. Mercedes-trilogie.

Van € 9,99, nu voor € 2,99

Lee Child is de internationale bestsellerauteur van de Jack Reacher-serie. Zijn debuut Jachtveld is meermaals bekroond en het negende boek One Shot (Voltreffer) is verfilmd met Tom Cruise in de hoofdrol.

Van € 7,99, nu voor € 2,99

‘Debuteren met een meesterwerk? Walter Lucius toont met De vlinder en de storm aan dat het kan.‘ **** De Limburger

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.