Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Jill TioAl van kleins af aan hield ik van lezen. Ik kende de eerste pagina’s van Otje van Annie MG Schmidt uit mijn hoofd en toen ik de boeken van Roald Dahl ontdekte was ik verkocht. De heksen, GVR, Matilda en Sjakie en de chocoladefabriek heb ik verslonden.

Na mijn studie Communicatie ben ik naar Zweden verhuisd. De winters zijn daar lang en donker. Veel tijd dus om te lezen. Ik heb daar de Scandinavische literatuur goed leren kennen. Nog voordat Stieg Larsson met zijn boeken kwam las ik de thrillers van o.a. Henning Mankell, Håkan Nesser en Liza Marklund. Toen ik weer wilde terugkeren naar Nederland bleek Uitgeverij de Geus de uitgeverij te zijn waar al deze boeken werden uitgegeven. Het was voor mij een perfecte match. Ik heb er ruim tien jaar met veel plezier gewerkt.

Eind vorig jaar was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Hoofd publiciteit bij Luitingh-Sijthoff. Wat een prachtige kans. De uitgeverij van Dan Brown en andere sterke thrillerauteurs. Ik houd van de breedte van het fonds, van de toegankelijke romans zoals Het Rosie Resultaat, fantasy, maar ook interessante non-fictie. Commerciële titels waar veel potentie zit. Als moeder van een peuter lees ik iedere avond voor. Ook daarin voorziet LS. De kleine walvis van Benji Davies is momenteel favoriet.

Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin en mijn vrienden. Ik houd ontzettend van lekker eten. Op mijn bucketlist staat dan ook dat ik bij zoveel mogelijk restaurants uit  de top 500 van het tijdschrift Lekker! wil eten.  Verder houd ik van reizen en het kijken van films in de bioscoop.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang een GRATIS e-book bij je aanmelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws rondom onze boeken.