Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Viersprong van de Schemer


Robert Jordan

ISBN:
9789024558605
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
704 pag.
Verschenen:
19-06-2015
Genre:
Fantasy
Serie:
Het Rad des Tijds - 10

€ 29,99
Bestel

Onze helden staan voor moeilijke keuzes, terwijl de Schemer aanbreekt en de macht van de Duistere toeneemt.
 
Op de vlucht met de Dochter van de Negen Manen, zijn voorspelde bruid, ontdekt Mart dat zowel de Schaduw als de Seanchanen hen op de hielen zitten.
 
Perijn probeert zijn gevangen vrouw Faile te bevrijden. Is een verbond met de vijand zijn enige kans? Kan hij trouw blijven aan zijn vriend Rhand en zichzelf?
 
Egwenes rebelerende Aes Sedai belegeren Tar Valon, maar ze moeten snel winnen, met zo min mogelijk bloedvergieten, want alleen herenigd kunnen de Aes Sedai de Duistere weerstaan.
 
In Andor vecht Elayne voor de Leeuwentroon, maar ze wordt omringd door vijanden. Als zij faalt, zal Andor onder de Schaduw vallen en zal ook de Herrezen Draak falen.
 
Rhand heeft de smet van saidin verwijderd en alle geleiders gered. En toch is er niets veranderd, want hij wordt nog steeds gehaat en gevreesd...

Pers

ISBN:
9789024558605
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
704 pag.
Verschenen:
19-06-2015
Genre:
Fantasy
Serie:
Het Rad des Tijds - 10

'Jordan is een van de groten in dit genre en dit is dan ook een boeiend en kleurrijk fantasy-epos waarin een voortdurende strijd tussen goed en kwaad in een semi-middeleeuwse, magische wereld wordt uitgevochten. Nederlandse Bibliotheek Dienst

Gratis inkijkexemplaar

Om naar uit te kijken