Het Rosie Effect, het vervolg op Het Rosie Project!

Het Rosie effect

Don Tillman en Rosie Jarman zijn terug in Het Rosie effect

Als je hebt genoten van de internationale bestseller Het Rosie project, dan mag je Het Rosie effect niet missen! Begin nu met lezen en download de eerste drie hoofdstukken!

Download

Het Rosie EffectHet Echtgenote Project is succesvol afgerond: Don en Rosie zijn getrouwd en wonen in New York. Nu staat ze een nieuwe uitdaging te wachten: Rosie is zwanger.

De autistische Don stort zich met een grondige toewijding op alles wat te maken heeft met baby’s. Binnen de kortste keren is hij een expert, maar door zijn ongewone stijl komt hij in de problemen.

Daarnaast is Don vast van plan het huwelijk van Gene en Claudia te redden. En hij moet Lydia, de maatschappelijk werkster die op hem let na een akkefietje in de speeltuin, te vriend zien te houden. Don heeft het zo druk dat hij het belangrijkste bijna mist: hij dreigt Rosie kwijt te raken op het moment dat zij hem het meest nodig heeft.

De Australiër Graeme Simsion is de auteur van de internationale bestseller Het Rosie project. Het Rosie effect is de opvolger van deze wereldwijde hit. Simsion werkte als consultant voor bij fulltime schrijver werd.

Bestel Het Rosie Effect vandaag nog!

Het Rosie effect – Graeme Simsion
€ 18,95

Bestel Het Rosie Effect bij jouw favoriete webwinkel:
Ako.nl
Boekenwereld.com
Bol.com
Cosmox.nl
Libris.nl

Trailer Het Rosie Effect

 


Het Rosie Project nu voor € 10,-


De voorganger van Het Rosie Effect is nu verkrijgbaar voor slechts € 10,-!

De autistische Don Tillman doceert genetica aan de universiteit. Hij is superintelligent, kan geweldig koken en is op zoek naar een vrouw. Door zijn sociale onhandigheid is hij echter nooit verder gekomen dan een eerste date. Met behulp van een zestien pagina’s tellende vragenlijst hoopt hij zijn perfecte partner te vinden.
Dan komt Rosie Jarman in zijn leven: verre van perfect, maar wel intelligent en mooi. En ze is ook op zoek naar haar biologische vader – een zoektocht waar Don haar misschien bij zou kunnen helpen.
De Australiër Graeme Simsion veroverde de wereld met zijn debuutroman Het Rosie Project.

Bestel Het Rosie Project