Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Jill Mansell


Auteur

Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur met meer dan 25 bestellers op haar naam. Van haar feelgoodromans vol humor en romantiek zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Voordat Mansell besloot fulltime te gaan schrijven, werkte ze jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. Na een avondcursus creatief schrijven. Met inmiddels bijna 30 boeken op haar naam staat ze internationaal bekend om haar eigentijdse, vrolijke, sexy en romantische verhalen. Elk boek schrijft ze met de hand, met een van haar vulpennen, in een mooi notitieboek. 

Volg Jill Mansell

Bibliografie

  • Fast Friends (1991) - niet in het Nederlands vertaald
  • Solo (1992) / Solo
  • Tophit (1994) / Kiss
  • Open huis (1995) / Open House
  • Kapers op de kust (1998) / Sheer Mischief (1994)
  • Hals over kop (2000) / Head Over Heels (1998)
  • Geknipt voor Miranda (2001) / Miranda's Big Mistake (1999) / Heruitgave (2006)
  • De boot gemist (2002) / Perfect Timing (1997) / Heruitgave (2007)
  • Millies flirt (2002) / Millie's Fling (2001)
  • Niet storen! (2003) / Staying At Daisy's (2002)
  • Kiezen of delen (2004) / Nadia Knows Best (2002)
  • Gemengd dubbel (2004)/ Mixed Doubles (1998)
  • Geluk in het spel (2004)/ Good at Games (2001)
  • De prins op het verkeerde paard (2005)/ Falling for you (2003)
  • Schot in de roos (2005) / The one you really want (2004)
  • En de minnaar is... (2006) / Making Your Mind Up (2005)
  • Ondersteboven (2007) / Thinking of you (2007)
  • Scherven brengen geluk (2008) / An Offer You Can't Refuse(2007)
  • Eenmaal andermaal verliefd (2009) / Rumour Has It (2009)
  • Versier me dan (2010) / Take a Chance on Me (2010)
  • De smaak te pakken (2011) / To the Moon and Back (2011)
  • Drie is te veel (2011) / Two's Company (1996)
  • Vlinders voor altijd (2012) / A Walk in the Park (2012)
  • Huisje boompje feestje (2013) / Don't Want to Miss a Thing (2013)
  • Rozengeur en zonneschijn (2014) / Three Amazing Things About You (2014)
  • Lang leve de liefde (2016) / You and Me, Always (2016)
  • Ik zie je op het strand (2017) / Meet me at Beachcomber Bay (2017)
  • Stuur me een berichtje (2018) / This Could Change Everything (2018)
  • Ik wil met je mee! (2019) / Maybe This Time (2019)
  • Heerlijk duurt het langst (2020) / It started with a secret (2020)
  • Tot aan de zon en terug (2021) / And Now You're Back (2021)
  • De zomer van je leven (2022) / Should I Tell You (2022)

Agenda van Jill Mansell

Er zijn momenteel geen lezingen, signeersessies of andere evenementen.

Boeken van Jill Mansell

Onze tips: