Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

De heksenval


Cressida Cowell

ISBN:
9789024584987
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
392 pag.
Verschenen:
20-06-2019
Serie:
De Tovenaars van Ooit

Deel 2 van De Tovenaars van Ooit van bestsellerauteur Cressida Cowell, bekend van de megapopulaire serie Hoe tem je een draak.

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

€ 17.99
Bestel

De avonturen in De Tovenaars van Ooit van Cressida Cowell (bekend van Hoe tem je een draak) gaan verder in De heksenval. In dit tweede deel neemt de auteur-illustrator je opnieuw mee naar de magische wereld van een tovenaarszoon en een krijgersdochter. 

Xar is een Tovenaar en Wens is een Krijger. Ze hebben van hun ouders geleerd elkaar te haten als gif. Maar wanneer hun paden elkaar kruisen, zijn ze tot elkaar veroordeeld. En ze hebben elkaar harder nodig dan ooit, want de heksen met zwarte magie zijn teruggekeerd. Langzaam maar zeker verspreiden ze zich door het land, en ze lijken onverslaanbaar. Wens en Xar hebben de perfecte heksenval gevonden: een toverdrank. Maar er ontbreekt nog één ingrediënt…  

Cressida Cowell schreef en illustreerde eerder de megapopulaire serie over Vikingszoon Stikkum Stoere Steurkop III, waarvan wereldwijd meer dan 8 miljoen exemplaren zijn verkocht en succesvol is verfilmd door DreamWorks. Cowells boeken zijn bekroond met o.a. de Blue Peter Award en de Gold Award Nestle Children’s Book Prize.  

ISBN:
9789024584987
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
392 pag.
Verschenen:
20-06-2019
Serie:
De Tovenaars van Ooit

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!