Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Een zwaard van zwart staal


Alex Marshall

ISBN:
9789024574087
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
608 pag.
Verschenen:
25-04-2017

Een Zwaard van Zwart Staal is deel 2 van Alex Marshalls avontuurlijke fantasy-trilogie die doet denken aan een Tarantino-film.

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 32.5
Bestel

Dit is epische fantasy zoals je nog nooit hebt gelezen. Na vijfhonderd jaar is het Verdronken Koninkrijk teruggekeerd, en met het eiland ook de monsterlijke geheimen die het herbergde; alle leven op de Ster wordt bedreigd.  

Terwijl een onmenselijk leger zich verzamelt op de kusten, klaar om de Immaculate Archipel binnen te dringen, staan de leiders van de Kobaltcompagnie voor een onmogelijke keuze: hun dromen van glorie en wraak laten schieten om de dreiging vanuit een ander rijk het hoofd te bieden, of hun ambities na te jagen, in de hoop dat de Ster er nog is als de rook is opgetrokken. 

 Vijf Trawanten. Een legendarische generaal. Een strijd om te overleven. 

‘Een passend vervolg op het eerste boek; vol bloedige veldslagen en sterke vrouwen. Marshalls schrijfstijl en wereld zijn krachtig... Poerna is een sterk personage, dat een interessante dynamiek toevoegt aan het verrassende verhaal.’ RT Book Reviews  

‘Alex Marshall is erin geslaagd een nieuwe wereld te creëren die vol zit met prachtige details, waar fans van epische fantasy zich met alle liefde op zullen storten.’ FantasyWereld.nl over Een Kroon voor Koud Zilver

ISBN:
9789024574087
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
608 pag.
Verschenen:
25-04-2017

'Weer een prachtige mix van bloedige veldslagen, grimmige humor en sterke vrouwen.'

NBD Biblion

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor een onvergetelijke zomer!