Luitingh-SijthoffLuitingh-Sijthoff

Een feestmaal voor kraaienISBN:
9789024530199
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
824 pag.
Verschenen:
04-07-2017
Genre:
Fantasy
Serie:
Het lied van ijs en vuur - 4

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

€ 22,50
Bestel

In dit nieuwe deel van de meest ambitieuze fantasy-sage sinds Lord of the Rings is het strijdtoneel dat van de Zeven Koninkrijken, waar alles en iedereen in afwachting is van de verschrikkelijkste oorlog die ooit het land trof.

Immers, de Oorlog van de Vijf Koningen heeft Westeros verdeeld. De bloeddorstige, verraderlijke en geslepen Lannisters houden nu de IJzeren Troon bezet, daarbij gesteund door bondgenoten die net zo meedogenloos zijn als zijzelf.

Maar ook elders broeien de gemoederen. De Rode Bruiloft, zo genoemd vanwege de slachting onder de gasten, wier geschreeuw de muziek overstemde, heeft bij velen kwaad bloed gezet. De daders, de Freys, worden het mikpunt van gruwelijke wraakoefeningen. Ook de Martels van het zuidelijke Dorne willen hun doden wreken.

Op de IJzereilanden, herhaaldelijk met geweld onderworpen door de heersers van Westeros, neemt een nieuwe, wrede koning de plaats in van Balon Grauwvreugd. Hij is van plan zich voluit te mengen in de strijd om de Zeven Koninkrijken van Westeros. En dan is híj er nog, Petyr Baelish, die in het Adelaarsnest snode plannen smeedt.

Pers

ISBN:
9789024530199
Uitvoering:
Hardback
Omvang:
824 pag.
Verschenen:
04-07-2017
Genre:
Fantasy
Serie:
Het lied van ijs en vuur - 4

'Kolossaal. Verbijsterend... Martin vervat in zijn imaginaire wereld de bedwelmende complexiteit van de Rozenoorlogen of die van het Rome van de grote keizers... een van de groten van de fantasy. SFX Een meeslepende combinatie van mythe, veelomvattende historie en intens persoonlijke ervaringen. Meesterlijk. Chicago Sun Times Fantasy-literatoren schrokken nimmer terug voor de nodige grandeur, maar de duizelingwekkende omvang van dit epos heeft collega-auteurs al doen hoofdschudden. Blijkbaar is het Martins ambitie de Twelve Caesars in fantasy-vorm te herscheppen, met personages die zo giftig zijn dat de Borgias erbij verbleken. The Guardian

Gratis inkijkexemplaar

Onze tips voor de Kinderboekenweek